Τουλάχιστον 57 άνθρωποι άφησαν την τελευταία πνοή τους στα συντρίμμια των τρένων στα Τέμπη και μαζί πέθαναν τα όνειρα και οι ελπίδες των αγαπημένων προσώπων τους. Ανάμεσα στα θύματα και η 21χρονη Κλαούντια Λάτα από τη Λάρισα.
Η Κλαούντια, επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Η νεαρή Κλαούντια είχε γεννηθεί στη Λάρισα και είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια πέρασε στο τμήμα Ιατρικής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Το τριήμερο βρέθηκε στην Πάτρα για το καρναβάλι. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη οι γονείς της την παρακάλεσαν να κάνει μια στάση στη Λάρισα για να την δούνε λίγο, όμως η 21χρονη αρνήθηκε…
Ήθελε να φτάσει γρήγορα στη Θεσσαλονίκη για να ξεκουραστεί κάποιες ώρες πριν ξεκινήσει και πάλι το διάβασμα για τη σχολή της.
Η απόφασή της αυτή στάθηκε μοιραία…
Πηγή: newsit.gr
Άμα είναι γραφτω σου να φύγεις δεν γλιτώνεις τι να λεμε τώρα !!αμα είναι γραφτώ σου να την γλιτωσεις θα γίνει το θαύμα και θα την γλιτώσεις Το γράφω αυτο γιατί σε τέτοιες τραγωδίες βλέπεις ιστορίες να γραφωνται να προσπαθούν να πουν τι έκαναν η δεν έκαναν σωστά και ήρθε το μοιραίο !!Αυτο μερικές φορές κάνει δυσκολότερο τον πόνο για κάθε απώλεια δικού μας ανθρώπου !!Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους !!
ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΜΙΤΟΥΣΗ. 57 ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Το νόημα του κειμένου έχει σημασία!!!
Μάθε πρώτα πως γράφετε ο Μυτουσης και μετά μας λες για ορθογραφικά μαργαριτάρια !Μπαμ κανείς γραφωντας με ΚΕΦΑΛΛΑΙΑ μπάρμπα !!
Χαχαχαχα βρε 1409 που τον θυμήθηκες τον Μπάρμπα Μυτουση που το έγραψες και λάθος 😂😂Θα το έβλεπες μαλλον μικρός στην τηλεόραση με τον Κλούβιο και την Σουφλιτσα 😂😂😂Τώρα αν υπολογίσουμε ποτε βγηκε η εκμπομπη στην τηλεόραση γύρω στο 70-75 πρέπει να είστε γύρω τα 55-56 ετών 😂😂Η αλεπού 100 το αλεπουδακι 101’γινετε δεν γίνετε 😂😂😂
ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΩ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ, ΕΤΩΝ 52. ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΞΟΥΡΑΦΙ ΚΑΙ ΣΠΙΡΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΜΙΤΟΥΣΗ. ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΥΣ Ε; 😂ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ👴
Kλούβιος=κλούβιο κεφάλι. Από εκεί το θυμάται, 1000%. Βρήκε ομοιοπαθή. Ας είναι πάντως αυτό το τελευταίο τραγικό συμβάν. Νεότατα παιδιά έφυγαν από κοντά μας, το μέλλον του τόπου μας.
Υποθέσεις κανείς και εσυ υποθέσεις έκανα και εγώ !Εσυ υποθέσες ότι είμαι μπάρμπας και με μπερδεύεις σιγουρα με κάποιον άλλο και εγώ υπεθεσα ότι θα εισε γύρω στα 55-56 ετών !!Για αυτο καλό είναι αν δεν γνωριζουμε να μην μιλαμε !!Τωρα τα αλλά που λες για σεβασμό για το δυστηχημα Κριμα που σκεπτεσε ετσι και νέος άνθρωπος !!Τωρα εσυ που βρήκες το ότι δεν σεβάστηκα το δυστηχημα οταν ενώ εγώ σχόλιο έκανα για τα Τεμπη εσυ μου εκανες παρατηρήσει για ορθογραφια !Ποιος δεν σεβετε τότε το ατύχημα ??
Σήμερα έγινε η κηδεία της νεαρής κοπέλας !!Ας αφήσουμε θα πω εγώ τα σχόλια τις εξυπνάδες και να ευχηθούμε να μην έχουμε ξανα τετοια ατυχήματα που χάθηκαν νέοι άνθρωποι !!Νεοι άνθρωποι που δεν έφυγαν για το εξωτερικό ,πήγαν να σπουδάσουν ,και τους σκότωσαν ,πήγαν να διαμαρτυρηθούν ,και τους έδειραν και εμεις λεμε για τον Μπάρμαν Μητρούση και τον Τονι Σφηνο !!
Zεις εκτος Ελλαδας και δεν μπορεις να αντιληφθεις την ατμοσφαιρα που επικρατει εδω και το σοκ που ολοι μας εχουμε υποστει απο την απωλεισ τόσων ανθρωπων. Και ερχεσαι την επομενη της τραγωδίας και ζητας φωτογραφιες του γλεντιου και του Σφινου. Δεν σε κατηγορουν λοιπον αδικα.
Προς τον κύριο -κυρία 0658!!Στο λέω και εσένα και σε όλους όσους νομιζουν ότι είμαι ο σχολιστης του μπλογκ που μένει στην Ουαλλια ότι έχετε μεγάλο λάθος !!Ειμαι ένας φίλος και ακροατής του μπλογκ τα τελευταία χρόνια και τώρα τελευταία αρχισα να σχολιάζω εδώ !!Τωρα αν και εσυ κανείς υποθέσεις όπως ο άλλος σχολιαστής ποιο πάνω δεν είναι πρόβλημα μου !!Να σου απαντήσω και για το θέμα του Σφηνου που μας λες ότι δεν σεβάστηκα την τραγωδία !!Οταν έστειλα το σχόλιο μου δεν είχε γίνει το ατύχημα οσο θυμαμε γιατί έχει γίνει τουλαχιστον πριν δέκα μέρες !!Να είμαστε ποιο προσεχτικοί κύριε
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΕ. ΤΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ; ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ, ΑΛΛΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΣ”ΤΟ 👴
δεκα ημερες πριν το ατυχημα δεν υπηρχε τριωδιο και Καθαρα Δευτερα. Τα προβληματα μνημης ανθρωπινα ειναι και νομοτελειακα. 🧙♂️🧙♂️⭐🏆⭐