Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Την ερχόμενη εβδομάδα η επίσημη ανακοίνωση της πώλησης της Λαρσινός ΑΕ στην Lafarge (AΓΕΤ Ηρακλής)

- Advertisement -
  • Σε συνέχεια της είδησης που παρουσιάσαμε χθες αποκλειστικά στο korinthia24.gr οι πληροφορίες που φτάνουν είναι καταιγιστικές.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω εθνικού πένθους ο όμιλος Λαρσινού δεν εξέδωσε χθες Παρασκευή την ανακοίνωση πώλησης στην Lafarge (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ) και λογικά αρχές της ερχόμενης εβδομάδος θα εκδοθεί το επίσημο δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα είναι ιδιαίτερα υψηλό και ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς ο όμιλος Λαρσινού είναι μαγαζί γωνία καθώς διαθέτει 5 λατομεία και 24 μονάδες.

Αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο είναι ότι η σύγχρονη μονάδα έτοιμου σκυροδέματος καθώς και το λατομείο αδρανών υλικών στην Κόρινθο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από δύο μεγάλα έργα.

Την ανάπλαση του Ελληνικού και την υποθαλάσσια ζεύξη Πέραμα Σαλαμίνα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ένας από τους όρους της πώλησης περιλαμβάνει την διατήρηση του υπάρχοντος προσωπικού για τουλάχιστον δύο έτη ενώ ακούγεται ότι υπάρχει ακόμα ένας όρος που απαγορεύει στην οικογένεια Λαρσινού την οποιαδήποτε μελλοντική της εμπλοκή με λατομεία και έτοιμο σκυρόδεμα.

Τέλος να σημειώσουμε την θλίψη πολλών Κορίνθιων για την πώληση της εταιρείας καθώς η οικογένεια Λαρσινού πάντα ήταν παρούσα στην τοπική κοινωνία με πλήθος φιλανθρωπικών δράσεων και μέγιστης κοινωνικής προσφοράς.

 

mifi

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog