Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Κορινθία: Συνάντηση με αντικείμενο τις μελλοντικές προοπτικές της περιοχής του Σχίνου

- Advertisement -
  • Από τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Χ. Βυτινιώτη αναφέρεται: «Ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο τις μελλοντικές προοπτικές της περιοχής του Σχίνου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Χάρη Βυτινιώτη και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πισίων κ. Δημήτρη Λάμπρου.

Ο κ. Βυτινιώτης εξέφρασε την βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σχετικά με την υποστήριξη και χρηματοδότηση περιοχών που έχουν αντιμετωπίσει καταστροφές που προκαλούνται από θεομηνίες.

Από την πλευρά του, ο κ. Λάμπρου αναφέρθηκε στους συνεχείς αγώνες που δίνονται ώστε η περιοχή να καταφέρει να ανακάμψει και πάλι μετά τις καταστροφές που έγιναν το 2021 από πυρκαγιές και πλημμύρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού ενημερώθηκε για τις γενικότερες ανάγκες, που υπάρχουν και σχετίζονται με την μελλοντική βελτίωση υποδομών και άλλων επιχειρηματικών θεμάτων της περιοχής, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας για την συνεχιζόμενη αποτελεσματική συνεργασία που υπάρχει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως “Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο κ. Λάμπρου για τις θεσμικές προσπάθειες που κάνει ώστε η περιοχή να γίνει και πάλι ελκυστική”.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΥΡΙΕ ΒΥΤΙΝΙΩΤΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΣΩΠΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ;;;;;;;;;;Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog