Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απιστευτος Τραμπουκισμος Στο ΠΣ Αττικης!

- Advertisement -

Χθες, Δευτέρα 6/5/2023, κατά τη διάρκεια της υβριδικής συνεδρίασης (με φυσική και διαδικτυακή παρουσία) του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο Σύμβουλος της Παράταξης Δούρου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χρίστος Καραμάνος, επειδή διαφωνούσε με τον “τεχνοφασισμό” της διαδικτυακής συμμετοχής, όρμησε στο προεδρείο, έβρισε τον Πρόεδρο του ΠΣ, του άρπαξε το laptop και απομακρύνθηκε διακόπτοντας τη συνεδρίαση!

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 2 ώρες, μέχρι να πεισθεί ο θερμόαιμος σύμβουλος, που προκαλεί συχνά επεισόδια, να επιστρέψει το laptop για να ξαναρχίσει η συνεδρίαση.

Ο Χ. Καραμάνος προέρχεται από την ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), “συνιστώσα” του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας «Aριστερά!» και εκπροσωπούσε τις Aριστερές Συσπειρώσεις Φοιτητών, στο ΚΣ της ΕΦΕΕ, στη δεκαετία του ’80.

Η Δούρου και όλοι οι “δημοκράτες” του ΠΣ (Σγουρός, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λαφαζανικοί, Οικολόγοι), για να τον καλύψουν, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας ότι… η διαδικτυακή συνεδρίαση προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών των Τεμπών! Φυσικά, δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν για τον τραμπουκισμό του Χ. Καραμάνου, πράξη που συνιστά ποινικό αδίκημα (ΠΚ άρθρο 168 §2):

” Όποιος, με οποιονδήποτε τρόπο, προκαλεί διακοπή ή σοβαρή διατάραξη της ομαλής λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας ή υπηρεσίας οργανισμού τοπικής αυτοδιοίκησης ή νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου ή επιχείρησης κοινής ωφέλειας τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος, χωρίς να διαταράξει την κοινή ειρήνη, εμποδίζει αυθαίρετα ή διαταράσσει σοβαρά τη λειτουργία συλλογικού ή μονοπρόσωπου οργάνου των φορέων του προηγούμενου εδαφίου.”

 

Με πρωτοβουλία, του Θάνου Τζήμερου, επικεφαλής της παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», και προέδρου του συνασπισμού ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, το ΠΣ Αττικής εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής καταδικάζει την επίθεση του Συμβούλου της «Δύναμης Ζωής», κου Χρίστου Καραμάνου, κατά του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο κος Καραμάνος αφού προπηλάκισε τον Πρόεδρο, του άρπαξε τον φορητό Η/Υ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση του ΠΣ Αττικής κατά δύο περίπου ώρες. Είναι η πολλοστή φορά που ο συγκεκριμένος σύμβουλος, ο οποίος είχε διατελέσει Αντιπεριφερειάρχης, παραβαίνει τον κανονισμό, όμως σήμερα η πράξη του παρέβη και τον Ποινικό Κώδικα (Άρθρο 168 § 2). Ενέργειες αυτού του είδους υποβαθμίζουν τη λειτουργία του ΠΣ και δίνουν κάκιστο παράδειγμα στους πολίτες, οι οποίοι περιμένουν από τους αιρετούς εκπροσώπους τους να τηρούν την νομιμότητα.

 

Όλη η επίθεση εδώ:

 

 

 

 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε, στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.

 

Δείτε περισσότερα στον ιστοχώρο του συνασπισμού www.ethnikidimiourgia.gr

#ΕθνικήΔημιουργία
#φιλελεύθεροι
#μεταρρυθμιστές
#πατριώτες

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog