Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η απόφαση των Δικαστικών Αρχών για το κύκλωμα με τα πλαστά διπλώματα

- Advertisement -

Πολύωρη ήταν η διαδικασία των ανακριτικών αρχών αναφορικά με τους 11 συλληφθέντες, υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών της Π.Ε.Κορινθίας καθώς και ιδιοκτητών σχολών οδήγησης.

Η απόφαση των δικαστικών αρχών είναι.

Ενας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών αφέθηκε ελεύθερος. με περιοριστικούς όρους και δη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους ανωτέρω περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης για τον καθένα από 3.000-5.000 ευρώ.

Ενας υπάλληλος της Δ/νσης Μεταφορών της ΠΕ Κορινθίας, αφέθηκε ελεύθερος. με περιοριστικούς όρους και δη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Για τους υπόλοιπους 3 υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών της ΠΕ Κορινθίας, υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ Ανακριτή και Εισαγγελέα. Ο ένας ζητούσε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ο άλλος πρότεινε την προφυλάκισή τους.

Τελικώς λόγω της διαφωνίας, οι 3 υπάλληλοι μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους και φυλάσσονται από τους άνδρες της Ασφάλειας των Εσωτερικών Υποθέσεων. Κατά συνέπεια λόγω διαφωνίας Εισαγγελέως και Ανακριτή, συγκλήθηκε το Δικαστικό Συμβούλιο, του οποίου η απόφαση αναμένεται το αργότερο εντός 5νθημέρου, ώστε να αποδεσμευθούν και οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Χαρα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω γράψει πολλες φορές το «Βλαδημηρε πατά το κουμπί να τελειώνουμε «😡Αυτο το γράφω και για την κατάσταση που υπάρχει γενικά σε ολο τον κόσμο ,αλλά κυρίως για τα δικά μας τα χάλια !Εκτος ότι δεν υπάρχει κράτος ,πολιτικά και κοινωνικά είμαστε στον πάτο του βαρελιού ,έχουμε και τους πολίτες αυτής της χώρας να κάνουν ότι γουστάρει μην γράψω τίποτα άλλο !Χτες το πρωί βρηκαν στα σκουπίδια στο ζωολογικό κήπο στην Αθήνα ένα λευκό τιγράκι 4 μηνών σε άθλια κατάσταση και προσπαθούν να το σωσουν οι γιατρό του πάρκου !Το τιγράκι θα είχε ερθει παράνομα στην χώρα και το κάθαρμα το πέταξε στα σκουπίδια !!

  2. Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι άθλιοι; Μήπως πρέπει να σταματήσουν και τα δικαστήρια και να βγει νόμος να μπαίνουν κατευθείαν φυλακή; Και γιατί να τον φυλάνε αστυνομικοί στο σπίτι εδώ δεν έχουμε αστυνομική φύλαξη στους δρόμους να είμαστε σαν πολίτες πιο ελεύθεροι και θα φυλάνε αυτόν έλεος πια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog