Πολύωρη ήταν η διαδικασία των ανακριτικών αρχών αναφορικά με τους 11 συλληφθέντες, υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών της Π.Ε.Κορινθίας καθώς και ιδιοκτητών σχολών οδήγησης.

Η απόφαση των δικαστικών αρχών είναι.

Ενας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών αφέθηκε ελεύθερος. με περιοριστικούς όρους και δη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους ανωτέρω περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης για τον καθένα από 3.000-5.000 ευρώ.

Ενας υπάλληλος της Δ/νσης Μεταφορών της ΠΕ Κορινθίας, αφέθηκε ελεύθερος. με περιοριστικούς όρους και δη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Για τους υπόλοιπους 3 υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών της ΠΕ Κορινθίας, υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ Ανακριτή και Εισαγγελέα. Ο ένας ζητούσε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ο άλλος πρότεινε την προφυλάκισή τους.

Τελικώς λόγω της διαφωνίας, οι 3 υπάλληλοι μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους και φυλάσσονται από τους άνδρες της Ασφάλειας των Εσωτερικών Υποθέσεων. Κατά συνέπεια λόγω διαφωνίας Εισαγγελέως και Ανακριτή, συγκλήθηκε το Δικαστικό Συμβούλιο, του οποίου η απόφαση αναμένεται το αργότερο εντός 5νθημέρου, ώστε να αποδεσμευθούν και οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Χαρα