Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καθηγητής γυμνασίου χτύπησε μαθητή και τον έστειλε στο νοσοκομείο

- Advertisement -

Εν ώρα μαθήματος χτύπησε ένα 13χρονο αγόρι επειδή είχε γυρίσει την πλάτη του και μιλούσε με συμμαθητή του.

Ο καθηγητής εντελώς απερίσκεπτα έσπρωξε με δύναμη το θρανίο χτυπώντας το μικρό μαθητή στη μέση.
Το παιδί σφαδαζε από τους πόνους αναγκάζοντας τον διευθυντή του σχολείου να ενημερώσει άμεσα τους γονείς και να μεταφερθεί στο νοσοκομειο

Έξαλλη είναι η μαθητική κοινότητα και οι γονείς του Γυμνασίου Λουτρακίου για την αδικαιολόγητη και ακραία συμπεριφορά του καθηγητή.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε αναφορά για το περιστατικό στην Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, η οποία θα συνεδριάζει για το θέμα….

 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…..

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά οταν εμάς μας έριχναν με,τον χαρακα στο χέρι οι δάσκαλοι οι γονείς πήγαιναν και συγχαιραν τον δάσκαλο έτσι μάθαμε,να σεβόμαστε τώρα τα,παιδιά,και οι γονείς,έγιναν πολύ ευαίσθητοι.

  2. Χαρουλα εσυ τα προβλήματα σου τα λύνεις με το ξύλο να υποθέσω ,όσο για σένα 15:04 μόλις μάθεις και τα υπολοιπα γράμματα της αλφαβήτου περνά να μάθεις και την προπαίδεια . Όσο για το μπλογκ όταν βρίζει κάποιος το κόβετε ,προφανώς δεν ισχύει το ίδιο όταν κάποιος βρίζει με ακρωνύμιο !Πολλα συγχαρητήρια !!

  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΙΓΙΑΓΚΙΚΤΗ ΤΗΝΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog