Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό: Eλεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες που κατηγορήθηκαν για τα πλαστά διπλώματα

- Advertisement -
  • Με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες, που κατηγορήθηκαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εγκληματικής οργάνωσης που εξέδιδε παράνομα διπλώματα οδήγησης, καθώς πιστοποιητικά Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι.) ή Επαγγελματικής Επάρκειας (Π.Ε.Ε.) ή Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ADR)

 

Οπώς είχαν γράψει το Κοrinthia24.gr και το loutrakiblog.gr  αρχικά

 

Ενας ιδιοκτήτησ σχολής οδηγών αφέθηκε ελεύθερος. με περιοριστικούς όρους και δη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες σχολών οδηγών αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους ανωτέρω περιοριστικούς όρους και καταβολή χρηματικής εγγύησης για τον καθένα από 3.000-5.000 ευρώ.

Ενας υπάλληλος της Δ/νσης Μεταφορών της ΠΕ Κορινθίας,  αφέθηκε ελεύθερος. με περιοριστικούς όρους και δη της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό τμήμα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Για τους υπόλοιπους 3 υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών της ΠΕ Κορινθίας, υπήρξε έντονη διαφωνία μεταξύ Ανακριτή και Εισαγγελέα. Ο ένας ζητούσε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ο άλλος πρότεινε την προφυλάκισή τους.

Τελικώς λόγω της διαφωνίας, οι 3 υπάλληλοι μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους και φυλάσσονται από τους άνδρες της Ασφάλειας των Εσωτερικών Υποθέσεων. Κατά συνέπεια λόγω διαφωνίας Εισαγγελέως και Ανακριτή, συγκλήθηκε το Δικαστικό Συμβούλιο, του οποίου η απόφαση αναμένεται το αργότερο εντός 5νθημέρου, ώστε να αποδεσμευθούν και οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.

Με απόφαση λοιπόν του δικαστικού συμβουλίου αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog