Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Μανάβη με Δήμα για το μέλλον του Δήμου Βέλου – Βόχας

- Advertisement -

Συνάντηση πραγματοποίησε με το υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτή Κορινθίας, Χρίστος Δήμας ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πνοή” και υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Βέλου-Βόχας Thanasis Manavis στα πλαίσια της ενημέρωσης των θεσμικών παραγόντων της Κορινθίας.
Τον υπουργό επισκέφθηκε μαζί με τον ιατρό Παναγιώτη Φαρμάκη και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ, Βέλου -Βόχας, Γιώργο Βορινιώτη.

Θανάσης Μανάβης: Μία εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση είχαμε με τον Κορίνθιο υφυπουργό Ερευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστο Δήμα, στα πλαίσια της ενημέρωσης των θεσμικών παραγόντων της Κορινθίας.

Μαζί με τον ιατρό Παναγιώτη Φαρμάκη και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ, Βέλου -Βόχας, Γιώργο Βορινιώτη, επισκεφθήκαμε τον κ. Δήμα στο γραφείο του και τον ενημερώσαμε:

*Για το πρόγραμμα και σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ, για την επόμενη ημέρα στον δήμο Βέλου-Βόχας

*Την ανάγκη τουριστικής αναβάθμισης του δήμου με έμφαση στην παραλιακή ζώνη. Τον ιατρικό και θεματικό τουρισμό. Ο Παναγιώτης Φαρμάκης, παρουσίασε στον υπουργό ολοκληρωμένη πρόταση για την δημιουργία πρωτοποριακής δομής πρωτοβάθμιας φροντίδας στον δήμο μας.

*Για το σοβαρό πρόβλημα, της λειψυδρίας και της ξηρασίας, που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και καταστρέφει την αγροτική μας οικονομία

*Την στήριξη των αγροτών μας και των αγροτικών επιχειρήσεων από τους κρατικούς φορείς, αυτή την κρίσιμη και καταστροφική περίοδο.

*Για τα ιδιαίτερα κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις διαδοχικές κρίσεις της χώρας στις ευπαθείς ομάδες των κατοίκων μας και ιδιαίτερα των αδύναμων

Έγινε μία πολύ γόνιμη συζήτηση, με τον υπουργό να έχει απόλυτη γνώση των τοπικών προβλημάτων αλλά και προτάσεις για την έξοδο από την μακρά κρίση που βιώνει ο δήμος Βέλου-Βόχας.

Ευχαριστήσαμε τον υπουργό για τις προσωπικές του ενέργειες όλα τα προηγούμενα χρόνια, οι οποίες έχουν δώσει πολλές λύσεις στον δήμο μας και χρηματοδοτήσεις για έργα που ήταν και είναι αναγκαία.

Ζητήσαμε την αρωγή αλλά και την ενεργή στήριξη για μία ακόμα φορά από τον ίδιο, για τον δήμο μας, με την εξασφάλιση επιπρόσθετων πόρων από την κεντρική κυβέρνηση για την επίλυση του βασανιστικού προβλήματος που είναι το νερό, στα πλαίσια της έκτακτης ανάγκης.

 

Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα συνεχίσει τις ενημερωτικές συναντήσεις με όλους τους θεσμικούς φορείς για να στηρίζει από την δική της σκοπιά την κοινωνία και τον δήμο μας.

Για εμάς η αγάπη για τον τόπο δεν εξαντλείται μόνο όταν διοικείς αλλά κάθε μέρα και από κάθε μετερίζι.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog