Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απεργεί για το νερό το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Σικυωνίων

- Advertisement -

Το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων ενώνει τη φωνή του με όλους τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συμμετέχοντας στην Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη, 16 Μάρτη.

 

Δεν αποδεχόμαστε να συνεχίσει  ο λαός, τα παιδιά μας να πληρώνουν  με το αίμα τους την εγκληματική λογική «κόστους – οφέλους» που είναι συνυφασμένη με την πολιτική των  ιδιωτικοποιήσεων και της «απελευθέρωσης» των πάντων !

Στην λογική αυτή που οδήγησε στο τρομακτικό έγκλημα των Τεμπών, προχωρά και η ιδιωτικοποίησή – εμπορευματοποίηση της διαχείρισης του νερού, με το νομοσχέδιο «τερατούργημα» για την μετονομασία και διεύρυνση της ΡΑΕ, που η Κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή!

Η ολοκληρωτική παράδοση της ύδρευσης και αποχέτευσης στα χέρια μεγαλοεργολάβων και επιχειρηματικών κολοσσών προωθείται για να ανοίξουν νέα πεδία επενδύσεων στους τομείς αυτούς, που θα χρυσοπληρώσει ο λαός και με την αύξηση της τιμής του νερού, εντάσσοντας το νερό στη λογική της κερδοφορίας.

Απαιτούμε: 

Να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης των υπηρεσιών μας και όλων των δημόσιων υποδομών, με κριτήριο το κέρδος.
Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους τους υπαίτιους.
Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές μαζικές μεταφορές.
Να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής μας ως κόστος.
Να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο για την διεύρυνση της ΡΑΕ που προχωρά την εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση του νερού.
Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα!

Όλοι και όλες στην Απεργία και την Απεργιακή Συγκέντρωση στις 11:30π.μ. στην πλατεία Περιβολάκια στην Κόρινθο!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                                                ΝΤΑΝΟΥ ΚΙΚΗ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog