Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απεργεί το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου: «ΟΛΑ  γίνονται  ΜΕΤΑ»

- Advertisement -

Το  ασύλληπτο, τραγικό   αυτό  δυστύχημα-έγκλημα  στα Τέμπη  είναι αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας πολιτικής που έχει αφήσει ανοχύρωτο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Οι περιβόητες συμβάσεις που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν ώστε να μπορέσει το δίκτυο να λειτουργήσει με ασφάλεια, ο ΟΣΕ που είχε αποψιλωθεί από προσωπικό καθώς για χρόνια δεν είχε προσλήψεις, οι πελατειακές σχέσεις που καλά κρατούν, το μπαλάκι ευθυνών μετά το κομμάτιασμα του ΟΣΕ εξοργίζουν την κοινωνία.

Η λήψη μέτρων για να μη ξανά θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, αποτελεί κεντρικό αίτημα  και   βρίσκεται   στο   επίκεντρο  της απεργιακής μας κινητοποίησης.

Η αδιαφάνεια, η συγκάλυψη, η μετάθεση ευθυνών και οι τυχόν καθυστερήσεις, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβούν.

Μία ολόκληρη χώρα, με μπροστάρη τη νεολαία που πενθεί συνομήλικους της, απαιτεί να διορθωθούν, επιτέλους, τα λάθη, να υλοποιηθούν υποσχέσεις για έργα που αφορούν πρωτίστως την ασφάλεια και να αποδοθούν οι ευθύνες – από το «ανθρώπινο λάθος» μέχρι τα λάθη όλων των κυβερνήσεων, των εταιρειών και των εργολάβων.

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λουτρακίου—Περαχώρας—Αγ. Θεοδώρων

στηρίζει και συμμετέχει στην 24ωρη Απεργία που  κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.

την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.

 

Καλούμε όλους τους εργαζομένους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φοιτητές, και όλη την κοινωνία, σε καθολική και δυναμική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, ώστε να μην περάσει το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών στη λήθη, ώστε να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται.

 

Μακάρι οι φόβοι μας ότι οι ευθύνες και οι ποινές που θα αποδοθούν περιορίζοντας  τες  μόνο στο προσωπικό, να μην επαληθευτούν.

 

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ!

 

Όλοι στην συγκέντρωση στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου

Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων (Ελευθερίου Βενιζέλου 16) 

την ΠΕΜΠΤΗ  16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023  στις 11:00 το πρωί 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog