Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Απαράδεκτος στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ολα αυτά τα χρόνια, έχουμε δημοσιεύσει χιλιάδες φωτογραφίες απαράδεκτων. Κυρίως όσων παρκάρουν όπου βρουν…

Σήμερα το μεσημέρι αντίκρισαν την παρακάτω εικόνα. Γιατί παραπονιέστε φίλοι μου ότι δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης στο Λουτράκι. Ενα σωρό πεζοδρόμια έχουμε…..

Το τέλειο πάρκινγκ ! που λέει και ο φίλος μου ο Γιάννης που έστειλε τη φωτογραφία

 

 

 

 

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά σε αυτό το σημείο κάνουν κ στάση για να εξυπηρετηθούν στο atm ακριβώς μπροστά από το μηχανημα..είναι drive and go..πολύ μπροστά….

  2. Βάζω στοίχημα ότι το έχει αφήσει γυναίκα που έχει πάει να φτιάξει το μαλλί της στο διπλανό κομμωτήριο.Θα ήθελα όμως να φαίνεται ή πινακίδα το νούμερο ενοω γιατί αφού το άφησε σέ δημόσιο χώρο άρα δεν την νοιάζει για αυτό λοιπόν όλα στην φόρα

  3. καλησπέρα σας είμαι η κοπέλα που έχει παρκάρει είναι δικό μου μαγαζί και το φτιάχνω είναι ειδιοτικος χορός μην γράφετε ότι σας κατέβει. ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια

  4. ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια έχετε μείνει πίσω είναι ιδιωτικός χορός. το εχω νοικιάσει και το φτιάχνω το κτίριο. άρα μπορώ να ξεφωρτωσω πράγματα όσες φορές χρειάζεται. αλλά είναι καλύτερα να ασχοληθούν με ποιο σοβαρά πράγματα στο λουτρακι.

  5. Παραπάνω ο φίλος μιλάει ότι είναι σε ιδιωτικό χώρο. Όταν υπάρχει τέτοια νοοτροπία καταλάβετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Μόνο αστυνόμευση (αν την βρείτε)

  6. Ο Νίκος έχει απόλυτο δίκιο. Είναι ιδιωτικός χώρος Να κοιτάτε τα αυτοκίνητα του Δήμου που παρκάρουν όπου να ναι και τα φορτηγά που ξεφορτωθούν ότι ώρα να’ναι για να μην πω για τις διαβάσεις!

  7. @Νικος, είστε σίγουρος γι αυτό που αναφέρετε? Σαφώς κ δεν γνωρίζω λεπτομέρειες του σημείου στάθμευσης. Παρόλα αυτά στην φωτογραφία διακρίνεται πεζόδρομος ή πεζοδρόμιο και το όχημα έχει σταθμεύσει μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας/ υποκαταστήματος τράπεζας.. Σίγουρα ιδιωτικός χώρος αλλά πόσο νόμιμο είναι κάτι τέτοιο?

  8. Καλά κοιτάξτε στο σκουπιδιαρικο του δήμου που κλείνει το δρόμο της παραλίας ξημερώματα μέσα στα σκοτάδια με τους υπαλλήλους εξω. Σχολάνε όλοι απο καζινο και μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα χωρίς ορατότητα για να περάσουν.

  9. καλημέρα ο χορός δεν είναι ποια τράπεζα.ειμαι η κοπέλα που έχει νοικιάσει το κτίριο. εκεί που εχω παρκάρει είναι πρασεια. είναι ιδιοκτησία του κτιρίου. το εχω νοικιάσει εδώ και ένα μήνα και φτιάχνω καφετέρια.και μπωρο να ξεφωρτωσω οποτε θελω.γιαφτο αφήστε τις κακίες που βγαζετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog