Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή: Α.Ο. Λουτράκι – ΠΑΣ Κόρινθος

- Advertisement -

Ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής αναμένεται να είναι συναρπαστικός!

Η ομάδα του ΑΟΛ είναι σε θέση ετοιμότητας για το ντέρμπι με την αντίπαλη ομάδα «ΠΑΣ Κόρινθος»,

μιας και είναι απόλυτα καθοριστικό για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος, καθώς η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα είναι μικρή!

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΛ, έχοντας πάντα στόχο την κορυφή, βλέπουν αυτό το ματς ως πρόκληση για να την αγγίξουν.

Στο «Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου Χρήστος Θώδης» θα φιλοξενηθεί και θα εκτυλιχθεί κάθε δευτερόλεπτο αυτού του δυνατού παιχνιδιού.

Οι φίλαθλοί μας  καλούνται να δώσουν το παρόν, όπως κάθε φορά, στηρίζοντας τους αγώνες της ομάδας με έντονο ζήλο και καλύπτοντας όλες τις θέσεις στις κερκίδες του γηπέδου!

Η Διοίκηση του Α.Ο. Λουτράκι έχει μεριμνήσει για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πιστεύουμε ότι  ο αγώνας αυτής της εβδομάδας  να εξελιχθεί  στο κλίμα του «ευ αγωνίζεσθαι» και ότι ο καλύτερος θα στεφθεί νικητής!

 

 

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελίτ διαιτητής ήταν και αυτός χτες με την Κόρινθο ??Μπραβο στα παιδιά για την προσπάθεια και το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουν !!

  2. Μπερδεμενα μας τα λες ρε εσυ αδερφε !!Να το πάρουμε από την αρχή που έλεγε και ο Σταυριδης στον Γκιωνάκη Έχει λούστρο πελατη ο Κουγιας στο Νιουπορτ??Τι είναι το Νιουπορτ δεν μας λες !!Για τον Αολ γράψαμε και τον Κουγια πάλι μας μπέρδεψες με άλλον νομίζω !!

  3. Οχι πελατη ρε συ. Ουτε τα κορδονια των παπουτσιων του Αλεξη δεν μπορει να πληρωσει αυτος. Μονο να του τα γυαλισει μπορει. Γκεγκε τωρα? Πιστευω το τσιμπισες τωρα με την 3η εσυ που’σαι ξουραφι.

  4. Ο σχολιαστής που μας λέει για ελιτ διαιτητή μηπως γνωρίζει ποσο κοστιζει ένας τέτοιος διαιτητής για να έρθει να σφυριξει ,όχι φυσικα στα ματς του ΑΟΛ ,αλλά στην Ελλάδα ??Διαβασα καπου για τον θόρυβο που γίνετε με τους ξένους διαιτητές και τα ποσά που παίρνουν γενικά οι διαιτητές στο εξωτερικό !!Να μην γράφω λεπτομεριες αλλά να πω ότι υπάρχει πολύ χρήμα στην δουλειά αυτή αν κάποιος νέος θέλει να ασχοληθεί !Παντα για εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει προοπτική !!ΥΓ μπράβο στον πρόεδρο του ΑΟΛ και γενικά στην ομάδα που παρολο ότι αδικήθηκαν ήταν κύριοι !!

  5. Τι σταυριδης; Το’παμε και πιο πανω. Οχι πελατη, ειπαμε. Λουστρο. Ειπαμε, φαβελα ειναι το νιουπορτ. Τι δεν καταλαβαινεις; Μιλας ελληνικα;

  6. Σας έχει αφήσει κουσούρι ο Αντρεας Τελικα 😂😂Οποιος σχολιάζει τον περνάτε για αυτόν 😂😂Σοβαρά τώρα γιατί έχετε μεγάλη πλάκα μερικοί εδώ μέσα !!Απο ότι μας ανακοίνωσε ο ίδιος πριν λίγες μέρες δεν σχολιάζει στο μπλογκ και καλό είναι να μην τον αναφέρετε !!Απο οσο θυμαμε δεν άφηνε σχόλιο που να μην απαντήσει οσο τον άφηνε το μπλογκ !!Τωρα θα μου πεις γιατί περνω το μέρος του Αντρέα !!Δεν είναι τίμιο να λεμε για κάποιον που δεν είναι παρών και δεν μπορεί η δεν θέλει να απαντήσει !!Απο οσο βλέπω ήταν ο μόνος σχολιαστής που έβαζε το πραγματικό του όνομα που σημαίνει ότι ότι είχε να πει έβαζε και την υπογραφή του που λεμε !!

  7. EIΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ?? ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ?? Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΙΤΟΥΣΗΣ ΕΙΣΑΙ??

  8. Tί του μπαίνετε ρε παιδιά? Μη γίνεστε κομπλέξες. Τον ζηλεύετε επειδή τα πρωϊνά που δουλεύετε εσείς, εκείνος ρίχνει τις ξάπλες του; Και μόλις ξυπνήσει κατά το απόγευμα, αράζει στον καναπέ στο σαλόνι με τη φραπεδιά του, βλέπει μπάλα, απλώνει τα πόδια του και πάλι περισσεύουν και 20 πόντοι ως τον τοίχο. Δικαίωμά του. Ζωή και κότα ο φιλαράκος

  9. Mπαααα, μεγαλύτερο κουσούρι από την αγραμματοσύνη, τον αναλφαβητισμό, την πλήρη ανορθογραφία, τον απόλυτο βαρβαρισμό σε τρόπους και -συμπεριφορά δεν νομίζω πως υπάρχει, διότι αφήνει τον άνθρωπο θαμμένο ζωντανό πίσω στον μεσαίωνα και τον οδηγεί σε πλήρη αποξένωση, κλεισμένο μέσα σε ένα shoebox χωρίς προοπτική μιας καλύτερης ζωής, έστω και σε παρωχημένη ηλικία. Μακριά από εμάς, ασθένεια σοβαρή είναι κατ’ουσίαν.

  10. Μετά την τοποθέτηση του φίλου του Αντρέα οφείλω και εγώ να πω δυο πράγματα που άθελα μου νομίζω ότι έχει γίνει μια παρεξήγηση !!Εγω αρχισα να σχολιάζω μερικές εβδομάδες τώρα εδώ στο μπλογκ σας και ισως το ύφος μου το στυλ αν προτιμάτε να μοιάζει του φίλου από την ουαλια !!Το στυλ αυτο σίγουρα διαφέρει από τους άλλους σας σχολιαστές και αυτο το γνώριζα πριν αρχίσω να γράφω και εγώ σχόλια !!Οσοι έχουν πέσει στο λάθος αυτο να με περάσουν για τον Αντρέα δεν έχουν παρά να θυμηθούν τι σχολίαζε γενικά ο Αντρεας και τι σχολιάζω εγώ !!Τωρα αυτά τζαμπα τα γράφω γιατί γενικά εδώ μέσα κάτι νέο καινούργιο δεν το δέχονται οι γνωστοι άγνωστοι σχολιαστές σας !Ευχαριστω το μπλογκ για την δημοσίευση !!Ο σωσίας του Αντρέα το όνομα μου να μην μπερδεύονται !!

  11. 😂😂😂Σας έχει στην τσίτα ο θρυλικος Ουαλλιας παντως !!Ρε αφήστε τον άνθρωπο εκεί που είναι !!Το ότι νομιζουν μερικοί ότι όσοι μένουν στο εξωτερικό δεν περνάνε καλά ότι μένουν σε πολυκατοικία και όχι σε μονοκατοικία δεν έχουν να φάνε δεν έχουν μπικικίνια 😂😂ακου μπικικίνια να το προσέξουν αυτο !!Καλος η κακος πόλλοι συμπολιτες μας και γενικά Έλληνες τα τελευταία 30 χρόνια και όχι την δεκαετία του 60 που νομίζετε ,ζουν πλουσιοπάροχα και γενικά η ζωή τους εκεί είναι σε αλλά στάνταρ !Τωρα όλοι εμεις που λεμε διαφορά τρωμε ήλιο και θαλλασα αν το καλοσκεφτούμε !!Να είναι καλά ο Αντρεας και τα αλλά παιδιά όπου και να βρίσκονται και ντροπή μας να συμπεριφερόμαστε σαν μικρά παιδάκια !!

  12. ΗΛΙΟ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΛΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ

  13. Εχει δικιο ο ανθρωπος. Αλλο ο ενας, αλλο ο αλλος. Ο προηγουμενος σχολιαζε για ποδοσφαιρο, αυτος για τον κλουβιο, τη σουφλιτσα και τον μπαρμπα-μυτουση. Καμια σχεση οι δυο τους. Το μονο κοινο τους ειναι το 57 ετη….κι ετη του Κυριου Δεηθωμεν….😂😂

  14. Τα μικρά ολυμπιακάκια τουλάχιστον με ξέρουν καλά. Οι άσχετοι από μπάλα με φωνάζουν κουκουρούκου, γιατί δεν μπορούν να με προφέρουν. Γιαυτό καλά λένε: μεγάλη μπουκιά ψωμί, όταν το’χει κανείς και τσάμπα, να τρώει, αλλά μεγάλη κουβέντα, όταν μάλιστα δεν ξέρει και ορθογραφία, να μην γράφει.

  15. Μετά τα δικά μας επιστρέφουμε στην πρώτη λίγκα. Μετά τον αφάνα και ο Χάμες δηλαδή; Κανείς αστέρας δεν θέλει τελικά να μείνει σε αυτήν την ομαδάρα του πειραιώς; Όλοι για ξεφτίλες τους έχουν; Για να έχουμε τη γνώμη Αντρικιού, Σωσία του Αντρέα και Νίκου να ακούσουμε μια σωστή γνώμη.

  16. Αντρεας Λεκκας ουαλια 🏆🏆Όπως λέει και ο Κουτσουμπας «που τα βρηκαμε όλα αυτά τα φυντάνια «εδώ μέσα !!Μετα το Σωσία είναι και ο Νίκος που νομίζετε ότι σχολιάζω εγώ 😂Με λίγα λόγια οποιος σχολιάζει είναι ο Αντρικος που λέει ο άλλος !!Το ότι μπορεί να σχολιάζουν άλλοι με χιούμορ και καλή διαθεση και όχι σαν εσάς τους πικραμυγδαλους δεν σας περνάει από το οποίο μυαλό σας έχει απομείνει !.,Τελος πάντων χρονιάρες μέρες !,Θα μπω στο πειρασμό να απαντήσω για τους αστέρες που λέει ο αμπαλος φίλος !Αν ημουν Μαρτσέλο και Χαμες θα έφευγα και εγώ !Τι να κάνω να παίξω με τον Καργα τον Σαρλια και το Μάνταλο ??Αντε γεια μας και αλλάξτε ομάδα έρχονται δύσκολα χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog