Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή στο Ξυλόκαστρο

- Advertisement -

ΠΡΟΣ: Μέλη Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης την 20η του μηνός Μαρτίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, δια ζώσης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο) και με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 με θέματα:

1. Αποδοχή χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ για το έργο «Βελτίωση της οδικής ασφάλειας στις Κοινότητες Ξυλοκάστρου και Δερβενίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης».
2. Αποδοχή χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργων και συνοδευτικού εξοπλισμού».
3. Έγκριση πρακτικών Επιτροπής Διαγωνισμού για την υπηρεσία «Ψηφιακό μουσείο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: η καθημερινή ζωή το 1821».
4. Ορισμός ημερομηνίας ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικής προσφοράς της υπηρεσίας «Ψηφιακό μουσείο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: η καθημερινή ζωή το 1821».
5. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου «Βελτίωση υφιστάμενων αγροτικών δρόμων Δήμου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης».
6. Περί αναγκαιότητας ανάθεσης της υπηρεσίας με τίτλο «Δασοκομικοί χειρισμοί για τον έλεγχο του υπορόφου του αισθητικού δάσους Πευκιάς» (αριθ. μελ. 17/23) σε ιδιώτη, λόγω έλλειψης κατάλληλων μηχανημάτων και προσωπικού.
7. Λήψη απόφασης για συναίνεση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στη μεταβολή των ποσοστών συμμετοχής στη συνομολόγηση δανειακών συμβάσεων με το Τ.Π. & Δανείων, για έργα ενταγμένα στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Πρόγραμμα «Α. Τρίτσης».
8. Ματαίωση διαγωνισμού για την εκμίσθωση θέσης περιπτέρου στο Ξυλόκαστρο (οδός Αδαμοπούλου πλατεία Αγ. Βλασίου).
9. Ματαίωση διαγωνισμού για την εκμίσθωση θέσης περιπτέρου στο Ξυλόκαστρο (οδός Ι. Ιωάννου).
10. Ματαίωση διαγωνισμού για την εκμίσθωση θέσης περιπτέρου στο Δερβένι (πλατεία).
11. Λήψη απόφασης περί παροχής σύμφωνης γνώμης και συμμετοχής του Δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης για την υποβολή από το Δήμο Κορινθίων αίτησης ένταξης χρηματοδότησης της Πράξης «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Κορινθίων με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας», τη δημιουργία παραρτήματος ΡΟΜΑ και παραρτήματος (ΚΕΜ) Κέντρου ένταξης μεταναστών.
12. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού από κα Κ.Μ.
13. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού από κα Π. Μ.
14. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού από κα Α. Ρ.15. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού από κα Ε. Λ.
16. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog