Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου: Το ΓΕΛ Λουτρακίου απέκλεισε την Καλαμάτα στα πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Η ομάδα του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων, καθώς έχασε με 9-8 στα πέναλτι (ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1) από την ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου χθες στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας.

Η ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μπιτζίνη. Για την ομάδα του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας ισοφάρισε σε 1-1 ο Ντάβος. Δοκάρι για την ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου είχε ο Τριράκης.

 

Στα πέναλτι η ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου επικράτησε με 8-7 της ομάδας του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας. Σε πέναλτι για την ομάδα του 5ου ΓΕΛ Καλαμάτας ευστόχησαν οι Σεντεμέντες, Ρούπας, Αβντίου, Γεννάτος, Ντάβος, Τσουλάκος, Μανωλέας, ενώ αστόχησαν οι Ντάκουρης (απέκρουσε ο Μπιτζινης) και Κολοσσάι (απέκρουσε ο Μπιτζίνης).

  • Σε πέναλτι για την ομάδα του ΓΕΛ Λουτρακίου ευστόχησαν οι Μ. Δαμουλιάνος, Σπ. Δαμουλιάνος, Σιαχάμης, Στούλικα, Οικονόμου, Θώδης, Ιωαννίδης, Τσοχατζής.

Το ματς σφύριξε ο Ευάγγελος Αράπης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ βοηθοί ήταν οι Γεώργιος Τσόκαρης από την ΕΠΣ Κορινθίας, Άγγελος Αθανασάς, από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Ευάγγελος Μπασιλάρης από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

 

5Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Σπυρόπουλος): Μασουρίδης, Αβντίου, Μπούνας, Ρούπας, Ντάκουρης, Κολοσσάι, Σεντεμέντες, Ντάβος, Τσουλάκος, Παυλής, Γεννάτος (αρχική ενδεκάδα), Μαργαρίτης, Μάλαμας, Μανωλέας, Ελισσαίου, Τσάκωνας, Βλαχογεωργακόπουλος, Κατσικέας.

ΓΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Στουλίκα, Μ. και Σπ. Δαμουλιάνος, Θώδης, Ιωαννίδης, Μπιτζίνης, Μπολέτης, Οικονόμου, Πλούπι, Σιαχάμης, Τριράκης (αρχική ενδεκάδα), Μαρτίνος, Ράτζα, Σκούπας, Τσαντήλας, Τσικνής, Τσοχατζής.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από το loutrakiblog ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά και στο τέλος του αγώνα συνέβησαν ντροπιαστικά γεγονότα!!! Στο τέλος του ημιχρόνου ο προπονητής του σχολείου της Καλαμάτας έκανε έντονες παρατηρήσεις στον διαιτητή που ακύρωσε με την βοήθεια του επόπτη γκολ του σχολείου της Καλαμάτας και μάλιστα είχε και την συμπαράσταση κάποιος

  2. Κάποιας κυρίας που ήταν μαζί με την αποστολή της δικής μας ομάδας ως συνοδός και υπεύθυνη για την διοργάνωση στα σχολεία της Κορινθίας

  3. Και στο τέλος του αγώνα στάθηκαν σε κάποια ψευδή γεγονότα που φαντάστηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας με την συγκεκριμένη κυρία να μας απειλή εμάς τους γονείς που είχαμε πάει μαζί με τα παιδιά μας

  4. Λέγοντας μας ότι δεν ξέρετε ποια είμαι εγώ και άμα θέλω θα σας αποκλείσω από την διοργάνωση!!! Επίσης έχει επιλέξει η συγκεκριμένη κυρία ο αγώνας να γίνει χωρίς την παρουσία κόσμο στο γήπεδο του Λεχαίου με την παρουσία αστυνομικών!!!

  5. Εάν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που συνοδεύουν τα παιδιά μας κάποιος πρέπει να πάρει κάποια πράγματα πιο σοβαρά !!! Γονέας Σιαχαμης Δημήτριος Ευχαριστώ πολύ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog