Μπορεί η διαιτησία να αδίκησε τον ΑΟΛ, ακυρώνοντας γκολ και δίνοντας επιθετικό φάουλ (!!) στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, να έδωσε ένα αμφισβητούμενο έως ανύπαρκτο πέναλτι (!!!) υπέρ της Κορίνθου, όμως ο ΑΟΛ που εμφανώς είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, στάθηκε το ύψος του και έφερε μετ΄εμποδίων το Χ στον αγώνα.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τον Ματία από λάθος του τερματοφύλακα και της άμυνας του ΑΟΛ. Στη συνέχεια ο ΑΟΛ σημειώνει γκολ και ισοφαρίζει αλλά ο διαιτητής είδε..επιθετικό φάουλ (αμφισβητούμενο) και το ακυρώνει, προκαλώντας γέλια και αντιδράσεις από την κερκίδα..

Στο 60ο λεπτό του Β ημιχρόνου ο Παπουτσής ισοφάρισε για τον ΑΟΛ.

Στο 73ο λεπτό ο Χαρτσιάς εκτελεί εύστοχο πέναλτι και δίνει προβάδισμα στον ΠΑΣ 1-2. Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα ο Παπουτσής έρχεται και πάλι να ισοφαρίσει για τον ΑΟΛ στο 87ο λεπτό.

Εξαιρετική η παρουσία των φιλάθλων και των δύο ομάδων που γέμισαν το γήπεδο. Ο Αλέξης Κούγιας και ο Θωμάς Καναβός παρακολουθούσαν αμφότεροι το παιχνίδι στις κερκίδες.
Χαρά επικρατούσε στον ΠΑΣ για τη ν ίκη ενώ η απογοήτευση ήταν έκδηλη στον ΑΟΛ που η ομάδα αν και καλύτερη από διαιτητικά λάθη δεν πήρε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς. Αν γινόταν αυτό το πρωτάθλημα έπαιρνε και πάλι φωτιά!
Ακόμα και φίλαθλοι της Κορίνθου το ομολόγησαν…..
Ας ευχηθούμε λοιπόν να περάσει τα μπαράζ ο ΠΑΣ και να παίξει στη Γ Εθνική.
Χ@ra
Δείτε παρακάτω άρθρα για τη διαιτησία του κ. Ανδρικόπουλου (εκ Κυκλάδων)

Χανιά: “ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ της για τη διαιτησία του κου Ανδρικόπουλου” 

Ο Ανδρικόπουλος νόμιζε ότι σφυρίζει 1 το μεσημέρι!

«Στις… τρεις φορές το ένα γκολ!»

Ανακοίνωση και για τη διαιτησία Ανδρικόπουλου

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου Θωμά Καναβού

Δηλώσεις προπονητή ΑΟλ Παντελή Κολλιάκου

 

 

Δηλώσεις του Ντε Φαρία (Κώστας Φωτόπουλος)

 

 

Δηλώσεις προπονητή ΠΑΣ Κορινθος Παναγιώτη Τζαναβάρα