Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα του 2ου ορόφου του SPA Λουτρακίου για την καταπληκτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Αλλάζουμε Μαζί” Γιάννης Καραπανάγος.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου 1821 και παρίσταντο οι απόγονοι των αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης όπως ο Κωνσταντίνος Πλαπούτας και ο Νικήτας Σταματελόπουλος.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκλονιστική καθώς ο επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης ακαδημαϊκός Μελέτης Μελετόπουλος, τράβηξε σαν μαγνήτης τα πλήθη και είναι απόλυτα λογικό αφού ο Διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Λυκειάρχης της Ιονίου Σχολής είναι ο σύγχρονος συνεχιστής των μεγάλων διανοουμένων της χώρας, μια προσωπικότητα που φωτίζει παγκόσμια τον Ελληνισμό.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Πρωτοπαππά ενώ παραβρέθηκαν πλήθος επισήμων.

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης για την μάχη της Περαχώρας ο συντοπίτης μας δάσκαλος, ερευνητής και συγγραφέας Νίκος Γεωργίου.

κείμενο: mifi

βίντεο από perahora.gr (Γιάννης Αικατερίνης)