Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Υπενθύμιση -Σήμερα η εκδήλωση/ομιλία με θέμα “ΙΣΛΑΜ και ΕΥΡΩΠΗ

- Advertisement -
  • Το Homo Educandus Αγωγή σας προσκαλεί στην εκδήλωση /ομιλία με θέμα “̲Ι̲Σ̲Λ̲Α̲Μ̲ ̲κ̲α̲ι̲ ̲Ε̲Υ̲Ρ̲Ω̲Π̲Η̲”̲ με ομιλητή τον Καθηγητή Θρησκειολογίας στη Θεολογική Σχολή Αθηνών κ. Μαριόρα Μιχάλη.

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, στις 6:30 μ.μ.
Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας

Ο Μιχάλης Μαριόρας γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Ειδικεύτηκε στο Ισλάμ με σπουδές στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Γενεύης, Φριβούργου Ελβετίας και Μαρβούργου Γερμανίας. Είναι λέκτορας στο Τμήμα Θεολογίας του ΕΚΠΑ, όπου διδάσκει Ισλάμ, ιστορία θρησκευμάτων, συγκριτική θρησκειολογία και αρχαία ελληνική θρησκεία.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα του επικεντρώνονται, μεταξύ άλλων, στην ανάδειξη της ισλαμικής αυθεντικότητας των μουσουλμανικών θέσεων, την αναψηλάφηση εσφαλμένων στερεοτυπικών αντιλήψεων της δυτικής κοινής γνώμης περί Ισλάμ και την έμπρακτη υλοποίηση της ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φυσικά και δεν θα παραβρεθούν αριστεροί, διότι αυτοί στρέφονται εναντίον του Χριστιανισμού και των Δυτικών αξιών, ενώ αποδέχονται κάθε έκφανση του Ισλάμ. Όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα στη Συρία, μιλούσαν για δημοκρατικό στρατό που στράφηκε εναντίον του δικτάτορα Ασάντ. Όταν ο “δημοκρατικός στρατός” του ΙΣΙΣ ξεκίνησε να κόβει κεφάλια, απλά σιώπησαν. Και δεν τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ούτε όταν πετούσε ομοφυλοφίλους από ψηλά κτίρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog