Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Επιβεβαίωση του ρεπορταζ μας: Νέος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας ο Παναγιώτης Καρσιώτης

- Advertisement -
Η σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας (δείτε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο νέος αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κορινθίων

Καθήκοντα αντιδημάρχου αναλαμβάνει στο δήμο Κορινθίων, με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλου, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ.Παναγιώτης Καρσιώτης. Η απόφαση (ΑΔΑ: 6ΣΙΣΩΛ7-Δ0Ν) δημοσιεύθηκε στις 20.3.2023.
Οι αρμοδιότητες που μεταβιβάζονται στο νέο Αντιδήμαρχο είναι:
Α)της Υπηρεσίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Τμήματος Πολιτισμού Αθλητισμού της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, όπως αυτές αναλυτικά αναγράφονται στο άρθρο 11 παρ. 4 εδ.2 του ΟΕΥ καθώς και στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων και
Β)του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας), όπως αυτές αναλυτικά αναγράφονται στο άρθρο 15 παρ. 1 εδ. 2 του ΟΕΥ καθώς και στις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.
Η θητεία του Αντιδημάρχου ορίζεται έως και τις 31.12.2023.
«Η συνέπεια, η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Παναγιώτη Καρσιώτη ως άνθρωπο και ως αιρετό. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία του στα καθήκοντα που σήμερα αναλαμβάνει ως αντιδήμαρχος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.
Βρείτε την ανακοίνωση του νέου αντιδημάρχου εδώ: 
https://www.korinthos.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%82-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%ce%bb/
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog