Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης στη Σχολή Μηχανικού (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής Μηχανικού, στο Λουτράκι, παρευρέθη ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος χτες Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023, όπου και τέλεσε την Ακολουθία «Δι’ αλλαγήν Διοικήσεως», πλαισιούμενος από τους συνοδούς του Κληρικούς και τον Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Νήφωνα Αλεξίου, τ. Διευθυντή Θρησκευτικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ενώπιον του Υπαρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Ανδρέα Κορωνάκη και του Διευθυντού του Όπλου του Μηχανικού Ταξιάρχου κ. Ευθυμίου Γιαννακάκη, ενώ παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Χαρίλαος Βυτινίωτης ο Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Γκιώνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας κ. Χαράλαμπος Τετράδης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου κ. Παναγιώτης Κοντός και η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ. Μάρθα Μυστακίδου.

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχήθηκε στον τ. Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Υποστράτηγο κ. Χαράλαμπο Ακρίβο, αλλά και στον αναλαμβάνοντα χρέη νέου Διοικητού Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Οικονόμου, από τις νέες τους θέσεις να διοικούν χρηστά και να υπηρετούν με ζήλο την Πατρίδα και το Όπλο του Μηχανικού, με την βοήθεια πάντοτε του Αγίου Θεού και τις ευλογίες της Εκκλησίας μας!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog