Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Και όμως! Κατατέθηκαν ενστάσεις για το Κέντρο Μικρασιατικής Μνήμης στο Συνοικισμό!

- Advertisement -
  • Πρόσφατη άλλωστε η παραδοχή του τότε Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ.Νίκου Σταυρέλη πως «10 χρόνια δεν κάναμε τίποτα» στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Στέγης, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι ο Αλέκος Πενυματικός ως δήμαρχος δεν προχώρησε το θέμα.

Η παρουσίαση των σχεδίων του κτιρίου στο Πάρκο Πρόνοιας από τον δήμο και τον μελετητή πριν από δυο μήνες προκάλεσε ευφορία αφού κατέδειξε πως οι ενέργειες υλοποίησης προχωρούν, μάλιστα ειπώθηκε πως σύντομα θα υπάρχει και ανάδοχος για την εκτέλεση του έργου.

Στο διάστημα αυτό έχουν καταγραφεί βέβαια διαφορετικές απόψεις για την σύγχρονη όψη του κτιρίου αλλά και για τις καθυστερήσεις. Σαφής είναι η αναφορά της παράταξης του κ. Σταυρέλη πως οι διαδικασίες οι οποίες απαιτούνται είναι πλέον του χρόνου, ως εκ τούτου δεν μπορεί να υπάρξει έναρξη εργασιών άμεσα.

Επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ του korinthia24 μιλά για ενστάσεις που κατατέθηκαν και καθυστερούν τις διαδικασίες, ενστάσεις από πολίτες!

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, και χωρίς να σχολιάζουμε το γεγονός της ένστασης που κρατά πίσω το όνειρο των Μικρασιατών του Συνοικισμού, η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται.

Οι ενστάσεις απορρίφθηκαν, κατάφεραν μόνο να καθυστερήσουν λίγες εβδομάδες τις εξελίξεις και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έργο θα έχει ανάδοχο μέσα στο καλοκαίρι.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog