Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Ο Δήμαρχος Κορίνθου ευχαριστεί την Motor Oil και το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα για την προσφορά τους

- Advertisement -
  • Μνημόνιο Συνεργασίας με εκπροσώπους από το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα υπέγραψε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 με στόχο την υλοποίηση πενταετούς προγράμματος της εταιρείας MOTOR OIL για τη στήριξη του Δήμου με έργα κοινής ωφέλειας και υποδομής, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών.

«Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις ειλικρινείς και θερμές μου ευχαριστίες προς την εταιρεία MOTOR OIL, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Β. Βαρδινογιάννη και το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα, καθώς επίσης, τους κ.κ. Μιχαήλ – Ματθαίο Στειακάκη Γενικό Διευθυντή του Διυλιστηρίου, Δημήτριο Κανελλόπουλο Γενικό Διευθυντή Διοικητικού του Διυλιστηρίου και Δημήτριο Μαρδίκη Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Διυλιστηρίου, για την ευγενική και ουσιαστική σας προσφορά προς τον Δήμο και τους δημότες μας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχετε αποδείξει ότι στηρίζετε έμπρακτα την περιοχή μας με έργα και δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου της τοπικής μας κοινωνίας.

Εκ μέρους όλων των δημοτών μας, σας καταθέτω την ευγνωμοσύνη μου για την ευεργετική σας προσφορά που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη των αρχών που διέπουν τη δράση της εταιρείας σας και είναι άξια να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση» δήλωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog