Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: σοβαρός τραυματισμός παιδιού σε νηπιαγωγείο. Δεν ειδοποίησαν τους γονείς

- Advertisement -
  • Μικρό παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι και δεν ειδοποίησαν ποτέ τους γονείς του σε Νηπιαγωγείο της Κορίνθου, όπως καταγγέλει η ίδια η μητέρα.

 

Tο παιδί πάνω στο παιχνίδι  με άλλο παιδάκι χτύπησε σοβαρά στο μάτι, με αποτέλεσμα να υποστεί τραυματική απόπτωση κερατοειδούς.

Η μητέρα καταγγέλλει τη διευθύντρια του 12ου νηπιαγωγείου Κορίνθου, ότι δεν τους ενημέρωσε για την υγεία του παιδιού τους , το οποίο πονούσε και έκλαιγε.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με την καταγγέλλουσα-μητέρα στις 9.30 το πρωί και οι ίδιοι το έμαθαν όταν πήγαν να πάρουν το παιδί τους που έκλαιγε από τους αφόρητους πόνους στη 1 το μεσημέρι που σχόλασε!

Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατά της διευθύντριας του νηπιαγωγείου καθώς και σχετική αναφορά για το συμβάν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κορινθίας. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και ο Εισαγγελέας Κορίνθου.

Η μητέρα μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή Κ24Live με τη Χαρά Βαραβέρη

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ίδιο περιστατικό συνεβη και στην οικογένεια μου πριν 5 χρόνια! Πήρα το μεσημέρι το παιδι μου χτυπημένο στο μάτι από συμμαθητή του, και τότε διαπίστωσα μόνη μου ότι το παιδι είναι σοβαρό και καταλήξαμε στο νοσοκομείο.Δυστυχως η νηπιαγωγος θεώρησε φυσιολογικό τα παιδια να βγάζουν τα μάτια τους(!!)και δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους γονείςΜάλλον είστε και σεις μια “υπέρ προστατευτική μητέρα”!! Υ. Γ. Δεν θέλω να σας απογοητευσω αλλά ένα θα σας πω:κόρακας, κορακου ματι δεν βγαζει

  2. Δεν υπάρχει έλεγχος δυστυχώς.Οι δασκάλες οι δάσκαλοιΔεν ενδιαφέρονται μιλούν άσχημα και απαξιωτικάΤα βλέπω κάθε μέρα στο δημοτικό Αν πεις κάτι δεν σε ακούν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog