Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παν.Πιτσάκης: 300 χιλιάδες ευρώ μείον από τα ταμεία του Επιμελητηρίου(ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Λάβρος εναντίον της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας και της διοικητικής επιτροπής ο Παναγιώτης Πιτσάκης.

Αφού παρέθεσε στοιχεία και δημοσιεύματα ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας μιλώντας για κατασπατάληση χρημάτων από τη σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, σηκώθηκε και έφυγε από την συνεδρίαση. «Δεν μπορώ να συμμετέχω πλέον».

Ο κ. Πιτσάκης τόνισε ότι λείπουν 300.000 ευρώ από το ταμείο, για τα οποία χρήματα ποτέ δεν δόθηκαν απαντήσεις παρ΄ότι υπάρχουν και δημοσιεύματα με πηχιαίους τίτλους για κατασπατάληση.

700.000 ταμείο σας αφήσαμε, που πήγαν τα λεφτά; ρώτησε ο κ. Πιτσάκης τον νυν Πρόεδρο Παναγιώτη Λουζιώτη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έκθεση για την οποία επί προεδρίας του δεν δόθηκε ούτε ένα ευρώ. Αποκάλεσε την παρούσα διοίκηση ”διορισμένη” και τόνισε ότι στις επικείμενες εκλογές δεν θα είναι διοίκηση και ότι ο ίδιος δεν θα τους απαλλάξει από την παρουσία του.

  • Δείτε το βίντεο:

 

Ο κ. Πιτσάκης έκανε λόγο για φτηνή εργαλιοποίηση της όποιας διοικητικής εξουσίας του Επιμελητηρίου και ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης. Ενώ αναφέρθηκε και στις δημόσιες καταγγελίες του Δημητρη Ραψωματιώτη για απόπειρα χρηματισμού, εκβιασμού αλλά και την σχέση του επιμελητηρίου την εισπρακτική εταιρεία!

Διαβάστε το σχετικό άρθρο Βόμβα Ραψωματιώτη: Επιμελητήριο- Έρχεται «φίλια» εισπρακτική εταιρεία ή στέλνουν τα μέλη του στην εφορία;

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog