Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Απίστευτο! Συμβαίνει τώρα στο δημαρχείο Λουτρακίου. Μοιράζει σανό ο Δέδες

- Advertisement -

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δέδες, παραχωρεί κοινή συνέντευξη Τύπου μαζί με το δήμαρχο για τα έργα που έγιναν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν Γενικός Γραμμαατέας του Υπουργείου Υποδομών.

(Τα έργα ήταν υποχρέωσή σου Γιώργο Δέδε, δεν ήταν χαρη στους δημότες του δήμου Λουτρακίου, τους οποίους θυμάσαι κάθε 4 χρόνια. Τα έργα δεν έγιναν, δεν έχουν καν τελειώσει πχ καταρράκτες & προαστιακός)

Γιατί φίλε Γιώργο Δέδε κάνεις την προεκλογική σου καμπάνια μέσα στα δημαρχεία;; Hσουν ο μόνος που έπραξες το χρέος σου και τον καθήκον σου από τη θέση ευθύνης που σε τοποθέτησε η Κυβερνηση; Οι υπόλοιποι βουλευτές (Ψυχογιός-Θελερίτη-Τσόγκας) δεν βοήθησαν; Δεν έπραξαν τα αυτονόητα;

Eιναι έντιμη πολιτική στάση αυτή έναντι των συνυποψηφίων σου και άδολος προεκλογικός αγώνας; Φτάνει Γιώργο Δέδε με το σανό που σκορπάς!

Γενικός Γραμματέας ήταν και ο Χαράλαμπος Κασίμης, όχι μόνο εσύ. Πρέπει να κάνει και εκείνος το ίδιο αν τελικά είναι υποψήφιος στο βουλευτικό; Oχι γιατί ο Μπάμπης ο Κασίμης έχει πολιτικό ήθος!

Kαι συ δήμαρχε Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη γιατί σύρεσαι πίσω από υποψηφίους που το μόνο που θέλουν  είναι να προμοτάρουν το εαυτό τους; Για το καλό σου δουλεύουν νομίζεις; Αν σε καλέσουν όλοι οι υποψήφιοι, που πρόσφεραν ότι μπορούσαν από τη θέση ευθυνης που κατείχαν θα κάνεις το ίδιο;

Aντε να το δούμε και αυτό! Κοινή Συνέντευξη Τύπου με ολους τους υποψήφιους και να λές ευχαριστώ σε όλους! Πρώην και νυν…..

 

Χαρα

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog