Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζονται οι κυκλικοί κόμβοι στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής των δύο νέων ισόπεδων κυκλικών κόμβων στο Λουτράκι
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του έργου «Βελτίωση – συντήρηση της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας (ισόπεδοι κόμβοι – συμβολές οδών)», από τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Στο σημείο κατασκευής των κυκλικών κόμβων παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας κ. Σωτήριος Πέρρας , οι οποίοι πραγματοποίησαν αυτοψία για την πορεία υλοποίησης του έργου που αλλάζει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας και την αισθητική του τοπίου στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου που φιλοξενεί τέσσερεις μεγάλες και κυρίαρχες δραστηριότητες του τόπου όπως, το Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος, το Λύκειο Λουτρακίου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και το Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου “Χρ. Θώδης”.
Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00€ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του έργου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γκιώνης δήλωσε:
“Η κατασκευή των δύο κόμβων αναμένεται να διαμορφώσει συνθήκες οδικής ασφάλειας και ομαλής διακίνησης της κυκλοφορίας σε σημεία όπου στο παρελθόν έχουν καταγραφεί πολλά ατυχήματα. Αλλάζουμε τον Δήμο μας, αποδίδοντας στους δημότες και τους επισκέπτες ασφαλείς, σύγχρονους και φιλικούς προς το περιβάλλον δημόσιους χώρους “.
- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος γκιώνης στον κάβο έχει ακόμαΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ και υποφέρουν οι κάτοικοιαπό τις λακούβες ας φιαξη λοιπόν τους τριτοκοσμικόυς δρόμους και μετά ας κάνει ταΥπόλοιπα λίγο ντροπη

  2. Μένουμε Παυσανία και Αιγαίου, όπου και χωματόδρομος. Οι λακκούβες κάθε χρόνο βαθαινουν και με την βροχή γίνονται επικίνδυνες. Όσες φορές κι αν έχουμε επικοινωνήσει, όσες υποσχέσεις κι αν πήραμε, το αποτέλεσμα μηδέν. Κι ο σκουπιδότοπος στην Αιγαίου καλά κρατεί. Ας μπει μια πινακίδα. Έλεος!

  3. Δεν υπάρχουν ούτε… ίσες, αλλά ούτε και… στραβές φωτογραφίες! Απλά είναι θέμα καθαρά, της όποιας λήψεως, καθώς επίσης, και της όποιας, οπτικής γωνιάς! Τασος

    • Καλά τα κυκλικά μας μάραναν οι κάδοι που είναι λίγο πιο κάτω δεξιά δείχνουν την ομορφιά του τοπίου καλά δεν μπορούν να φύγουν από εκεί….κοστιζειμαλλον

  4. Η σήμανση ότι υλοποιούνται έργα πρέπει να ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, καθώς τα έργα γίνονται σε ευθείες όπου πολύς κόσμος διέρχεται με ταχύτητα.

  5. αφήστε τον δήμαρχο ήσυχο.. είναι απασχολημένος από το έργο της παραλίας..που από αισθητική άποψη είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ μου..κρίμα!!!

  6. Και λίγη καινούργια πίσσα σε κάποια μετά τον κόμβο και μέχρι τα φανάρια δεν θα ήταν κακό. Γίνεται που γίνεται ένα ωραίο έργο ας φτιάξουν και το δρόμο που είναι χάλια.

  7. «Πω πω Γιωργη στροφαρα «Εδώ θα ήταν χρήσιμο ένα σχόλιο του Αντρικου από την Ουαλλια που τα έχει φάει τα roundabouts με το κουτάλι ,και οι άλλοι που μένουν εξωτερικό να μας πουν πως το βλέπουν !Πρεπει να το δούμε οταν τελειώσει και μετά κρίνουμε !!Χρειαζονται παντως αλλά δυο ακόμα και 3 !!Ειναι 4 σημεία από τον Ισθμό μέχρι του Καραντανη που χρειάζεται κυκλικός κόμβος !Ας δούμε τα δυο πρώτα !!Νικος !

  8. Για να εξαφανιστούν οι κάδοι απορριματων από την είσοδο του Λουτρακίου δεξιά του δρόμου και μετά να μιλάμε για ομορφιές ντροπή μπαίνοντας να βλέπουμε αυτό το αίσχος και πιστεύω να μην κοστίζει αυτό…

  9. Κάθε έργο, μικρό η μεγάλο, είναι πάντοτε καλοδεχούμενο. Είναι άλλο θέμα αν επί θητείας Γκιώνη τα έργα καθυστέρησαν η είναι αντιαισθτικά η ακόμη δεν έγιναν ποτέ. Αυτά ας τα κρίνουμε στον ψήφο μας. Θα έπρεπε να ασχοληθεί ο Δήμος με την αποκατάσταση του φωτισμού στην στροφή 300 μέτρα πρίν τον νέο κόμβο που δυστυχώς είναι ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΗ. Στο πιό επικίνδυνο κομμάτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΦΩΣ.

  10. Καλό θα ήταν να υπήρχε μια αεροφωτογραφια που θα έδειχνε την χρησιμότητα του κυκλικού κόμβου στην είσοδο του Λουτρακίου, γιατί περνώντας από το σημείο δεν την καταλαβαίνω.

  11. Μην είμαστε αρνητικοί σε όλα. Oι κομβοι γενικά είναι χρήσιμοι γιατί υποχρεώνουν και τους αυνείδητους οδηγούς να μειώνουν ταχύτητα. Μην θρηνήσουμε την απώλεια παιδιών, αμαρτία είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog