Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ίσθμια: Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής δύο (2) υπαίθριων γηπέδων τένις

- Advertisement -

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή των δύο νέων υπαίθριων γηπέδων αντισφαίρισης με συνθετικό χλοοτάπητα, στο Αθλητικό Κέντρο Ισθμίων και συγκεκριμένα δίπλα από το Γήπεδο Ποδοσφαίρου “Γιάννης Στέφας”.

 

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 234.493,25 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

 

Ο Δήμαρχος Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε:

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαμορφώνουμε χώρους άθλησης σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Δύο νέα γήπεδα τένις που πληρούν τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού συνθέτουν τον νέο πολυχώρο αθλητισμού του Αθλητικού Κέντρου Ισθμίων. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στον αθλητισμό, με σχέδιο και επιμονή, δημιουργώντας νέους, σύγχρονους και ελκυστικούς χώρους άθλησης».

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το παλαιό γήπεδο των Ισθμίων θα το αξιοποιήσει η Δημοτική Αρχή? Υπάρχει κανένας σχεδιασμός? Γιατί και πριν 4 χρόνια έλεγαν θα αξιοποιηθεί και έτσι το βλέπουμε ακόμα και σήμερα. Φτιάξτε καμιά παιδική χαρά στα Ίσθμια που αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στην Κυρά -Βρύση.Μην μας πείτε ότι υπάρχει στο Καλαμάκι γιατί είναι κατεστραμμένες και επικίνδυνες για τα παιδία μας.

  2. Το παλιό γήπεδο είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας ΝΑΕΔΚ, και το θέμα της μεταβίβασης στο Δήμο είναι στα δικαστήρια, όπως κι άλλοι χώροι που ανήκουν σε αυτήν την εταιρεία.

  3. Τόσο ωραίο σημείο και τα κατάντησαν αίσχος. Ότι δέντρο υπήρχε το έκοψαν για να φτιάξουν αυτά τα γήπεδα τένις ενώ υπήρχε ήδη χώρος στο παλαιό γήπεδο των Ισθμίων και θα μπορούσαν να τον αξιοποιήσουν.

  4. Ας κοιτάξουν την καθαριότητα πρώτα που οι κάδοι ξεχειλίζουν από σκουπίδια και τα ξερόχορτα στις ελάχιστες εγκαταλελειμμένες πλατείες έχουν φτάσει το 1 μέτρο και τα γήπεδα του τένις ας γίνουν αφού επιλύσουν αυτά.Δεν έχουμε και τόσους πολλούς τενίστες στα Ίσθμια που θέλουμε και δύο γήπεδα..

  5. ΑντρεαςΛεκκας Ουαλλια 🏆🏆Το ξαναγράφω γιατί μαλλον δεν το έστειλα το σχόλιο μου λόγο ότι έχω καιρό να γράφω !!Δεν θα απαντήσω στον 1531 γιατί αξία θα του δώσω και σίγουρα δεν βρίσκω χαρακτηρισμό να του αποδοσω !!Θα ρωτήσω εδώ την φίλη μου την Χαρά κάτι και αν θέλει μου απαντάει !!Οταν κάποιος αναγνώστης του μπλογκ μπαίνει να διαβάσει για το γήπεδο του τένις και βλέπει το σχόλιο 1531’τι γνώμη θα σχηματίσει ??Το ίδιο κάνει και σε πολλά αλλά άρθρα ο συγκεκριμένος !!Δεν με ενδιαφέρει που αναφέρετε σε εμένα αλλά ετσι χαλάει το επίπεδο του μπλογκ κάτι που έχω το σεβομαι και για αυτο σταμάτησα τα σχόλια για να μην σου δημιουργώ πρόβλημα και την εικόνα του μπλογκ !!Να. το περάσεις να το δουν όλοι και κυρίως ο συγκεκριμένος μηπως και σταματήσει να χαλάει τα άρθρα !Καλησπερα σε όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog