Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δείτε την εκπομπή Ελεγχόμενη Φάση με καλεσμένο τον Γιώργο Βορινιώτη και Λευτέρη Στασινόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Καλεσμένοι του Βασίλη Δελή και Τάσου Πέρρα ο προπονητής του Πέλοπα Κιάτου Γιώργος Βορινιώτης και ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΛ Λευτέρης Στασινόπουλος.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά ρε εσυ Μιχάλη μου ερχετε το μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή που θα κρίνει το πρωτάθλημα και δεν βάζετε κανένα άρθρο ??Γινετε ένας χαμός όπως είναι φυσικό ,φωνάζουν οι κόκκινοι φωνάζουν οι πράσινοι ο ρέφερι λέει δήλωσε κώλυμα και θα φέρουν άλλον γιατί αυτός δεν ήταν ellite !!Εγω ellite ξέρω τις φρυγανιές !!Ενταξει η Χαρά έχει πολλες ασχολίες με την εκπομπή ,με τν συνεντεύξεις κλπ !!Δεν είναι και ο sportdog του μπλογκ ο θρυλικος Ουαλλιας να μας τα εξηγήσει ωραία να πούμε !!Νικος

  2. 😂😂Τελικα αυτή η χώρα που είχαμε την τύχη να γεννηθούμε ακόμα μια φορά μας απογοητεύει !!Εβαλα τα αστεία εμονζι γιατί ειμαστε για γέλια στα σοβαρά και καθημερινά μας προβλήματα και επιβίωση ,αλλά και στα δευτερευον θέματα όπως είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου !!Μαλιστα ένα αγώνα ποδοσφαίρου ,τον τελικό Ελλάδος ,θέλουν να τον κάνουν στην Κύπρο, αφού προσπάθησαν να το κάνουν σε Βρετανία ,ΗΠΑ και Αυστραλία ,και έφαγαν πόρτα !!Και εκεί οι «κουμπάροι « έχουν βάλει κάτι όρους για να πουν το οκ !!Τωρα γιατί είναι όλα αυτά για γέλια που γράφω !!Να ρωτήσω εδώ εσάς αν έχετε δει η ακούσει ποτε άλλη χώρα να κάνει ματς σε άλλη χώρα ,και θα βάλετε και εσεις τα γέλια !!Ο σωσίας του Αντρέα !!

  3. Μετά το αποτέλεσμα στο ντερμπι 😂😂😂ποιο ντέρμπι ,τελος πάντων ,έχουμε σίγουρα νέα δεδομένα 😂😂Ισως να αλλάξει ο πρωταθλητης και από κόκκινο να γίνει πράσινο η κίτρινο !!Τωρα που είπα κίτρινο και εννοω την ΑΕΚΑΡΑ ,πως τους πετσόκοψε ετσι ο Μελλισανιδης 😂😂😂Ρε έβγαλε λέει μεθυσμένους τους διαιτητες του ματς με τον ΑΡΗ κάτι Πολωνούς 😜😜Ήταν λέει μεθυσμένοι και δεν μπορουσαν να τους αφήσουν και βάλανε δικά μας φυντανια 😜😜Που σε ρε ουαλε Αντρικό να μας τα εξηγησεις αυτά 😂😂Νίκος

  4. Παλι καλα που δεν μπαινουν αναρτήσεις για τα play offs εδω, γιατί ο Καρδίμπας, ειναι που’ναι παντελως ασχετος από μπάλα, αλλά θα’χε καταπιεί τη γλώσσα του τωρα.

  5. Ακόμη κι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα ο οσφπ, έχει δείξει ότι μπορεί να φέρνει μεγάλους παίκτες διεθνούς κλάσεως στο λιμάνι. Για του χρόνου βολιδοσκοπεί να πάρει 2-3 ακόμη μεγάλους παίκτες. Έχει ήδη κάνει πρόταση στον Γκρέϊαμ Σούνες, τον Πιέρ Λιτμπάρσκι, τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο, τον Χόρχε Βαλντάνο, τον Ιβάν Ζαμοράνο, τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, τον Ζαν Τιγκανά, τον Ούλι Χένες και τον Ρενέ Χιγκίτα. 2 από αυτούς να έρθουν να παίξουν μπάλα, η ομάδα και η χώρα θα γίνουν διάσημες.

  6. Αντρεας Λεκκας Ουαλλια 🏆🏆Ξεχασες τον Σικαμπαλα στους σταρ που ανέφερες !Αυτον που λέγανε τα καρνασια να μάθει λίγο μπαλα στο Τζιοβάνι 😂😂Αν εισε ΠΑΟΚ και κανείς 32 χρόνια να πάρεις τίτλο ΑΕΚ 20 και βάλε χρόνια ,Παναθα 13:ποιος θα καταπιεί την γλώσσα αμπαλε φίλε μας ??Σας καταλαβαίνω παντως οταν έρχονται παιχταραδες στον Ολυμπιακό πως θα αισθάνεστε βλεπωντας τους παίχτες που έχετε που ουτε έξω από του Ρεντη θα πέρναγαν !!Ξυδακι και χαρειτε οσο σας δίνει το δικαίωμα ο Ολυμπιακός !Αντε γεια μας δεν θα με αφήσετε να αγιάσω και κανονιστε να το γυρίσω και να ξαναρχίσω τα σχόλια τι θα τραβήξετε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog