Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βόμβα Σταυρόπουλου στο ΔΣ: Χρησιμοποίησαν έγγραφα του Δήμου εναντίον μου σε δίκη

- Advertisement -
  • Μια απίστευτη καταγγελία έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Κωστής Σταυρόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Σταυρόπουλος είπε ότι αιτήσεις που είχε κάνει στην Τεχνική Υπηρεσία-Πολεοδομία Λουτρακίου ζητώντας διευκρινίσεις σε συγκεκριμένη περιοχή, βρέθηκαν  στα χέρια του πρώην αντιδημάρχου Κώστα Παντελέου σε προσωπική τους υπόθεση, ως στοιχεία σε δικογραφία εναντίον του!!!!!

«Σε δικογραφία εναντίον μου, έχει εμφανισθεί έγγραφο του δήμου Λουτρακίου, προσωπικό μου έγγραφο. Το έγγραφο είναι από το 2010 και εμφανίσθηκε πέρισυ. Ρωτάω το δήμο και την Υπηρεσία πως έγινε αυτό και μου απαντούν ότι δεν ξέρουν, είναι σε άλλο κτίριο τα έγγραφα, και αν θα τα βρουν θα μου απαντήσουν και δεν ξέρουν….

Θέλω να μάθω ποιος έχει πρόσβαση στο αρχείο και θέλω να πάρω απάντηση στο ερώτημα που έχω κανει. Θέλω απάντηση στο έγγραφό μου και απάντηση της υπηρεσίας»

Το 2010 ο κ. Σταυρόπουλος έκανε δύο αιτήσεις, για να βοηθήσει τους συντοπίτες μας στην περιοχή του Φλάμπουρου, ώστε να χαρακτηριστούν δημόσιοι οι δρόμοι, που συμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, οι δρόμοι που οδηγούν  σε παραλία είναι κοινόχρηστοι. Η μία αίτηση αφορούσε στο δρόμο από την Παναγίτσα Φλαμπουρου έως τον επαρχιακό δρόμο,(σήμερα έχει ασφαλτοστρωθεί) μετά το Σκάλωμα και η δεύτερη από την Παναγίτσα έως τις βίλες AEGEAN. Το σκεπτικό του κ. Σταυρόπουλου ήταν η ασφαλής πρόσβαση των κατοίκων και επισκεπτών στην παραλία, μέσω δρόμων που χαρακτηρίζονται κοινόχρηστοι βάσει του Νόμου.

Τα ερωτήματα που εγείρονται από τη στιγμή που η καταγγελία είναι δημόσια και δη στο δημοτικό συμβούλιο είναι:

Ο Κώστας Παντελέου  πήρε αυτά τα εγγραφα από την Υπηρεσία ώστε να τα χρησιμοποιήσει σε προσωπική του δίκη εναντίον του Κωστή Σταυρόπουλου;

Xρησιμοποίησε την ιδιότητά του ο πρώην αντιδήμαρχος  για να υφαρπάξει έγγραφα  παραβαίνοντας το Νόμο περί προσωπικών δεδομένων με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει όχι σε υπόθεση του δήμου, αλλά σε προσωπική του υπόθεση;

Πώς έμαθε ο Παντελέου για το περιεχόμενο των αιτήσεων αυτών του κ. Σταυρόπουλου (εν έτει 2010), την εποχή που ο πρώην αντιδήμαρχος, όχι μόνο δεν είχε εμπλακεί με την πολιτική αλλά δούλευε στο φούρνο του πατέρα του;

Ποιος ενημέρωσε τον κ. Παντέλεου για αυτές τις αιτήσεις; H Tεχνική Υπηρεσία;

H Tεχνική Υπηρεσία γιατί τα έδωσε, αν τα έδωσε, χωρίς να ενημερώσει τον κ. Σταυρόπουλο;

Αν τα έδωσε,  θεωρείται παράβαση καθήκοντος; και παράβαση του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Έχει ξανασυμβεί αυτό; Δηλαδή όποιος ζητά έγγραφα για ιδίον όφελος, η Yπηρεσία τα δίνει;

O κ. Σταυρόπουλος στη συνέχεια, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν θα το αφησει έτσι το θέμα», αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να υπονοηθεί ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά παντός υπευθύνου.

Αξιζει να αναφερθει ότι ο Κώστας Παντελέου, είχε προσέλθει εκείνη την ώρα στην αίθουσα αλλά όταν ξεκίνησε να μιλά ο κ. Σταυρόπουλος βγήκε έξω, όπως φαίνεται στο video. Καμμία απάντηση δεν έδωσε ύστερα για τα καταγγελόμενα.

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog