Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του υπαρχηγού της Πυροσβεστικής στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

- Advertisement -

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Μάριο Αποστολίδη.

Στη συνάντηση, παρουσία και του διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου αρχιπύραρχου Δημήτρη Γεωργανά, συζητήθηκε η συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Περιφέρεια με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα να ενημερώνει τον υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος για την υποδομή που έχει δημιουργηθεί στις 5 Περιφερειακές Ενότητες, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πλήρως εξοπλισμένες και οργανωμένες αποθήκες ειδών και εξοπλισμού Πολιτικής Προστασίας.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς η εγκατάσταση στις 5 Π.Ε. των συνολικά 63 ανοιχτών μεταλλικών υδατοδεξαμενών, χωρητικότητας 40, 100 και 300 κυβικών μέτρων, για τις ανάγκες της πυροπροστασίας, καθώς δίνουν δυνατότητα υδροληψίας τόσο σε επίγεια όσο και σε εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

  • Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι πάντα αρωγός του Πυροσβεστικού Σώματος ως προς την κάλυψη αναγκών του, σε μέσα και υλικά.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog