Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριλένα Σούκουλη: Σήμερα ξεκινάμε ένα νικηφόρο ταξίδι με στόχο την κορυφή! (BINTEO)

- Advertisement -
  • Γνωστό τοις πάσι πώς έχασε η Μαριλένα Σούκουλη την έδρα της από τον Κώστα Κόλλια,  αφού ότι συνέβη με την κ. Σούκουλη συνέβη σε όλα τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων. (μονογραφές των δικ. αντιπροσώπων στα ψηφοδέλτια και όχι άκυρα)

Συμπεριφορά που ενόχλησε τη ΝΔ και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όπως ακουγόταν από στελέχη του κόμματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με επιλογή πολιτική δική του, που καταδεικνύει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, την τοποθέτησε κοινοβουλευτική εκπρόσωπο, θέση που είχε προκάλεσε έκπληξη σε πρωτοκλασσάτα στελέχη του κόμματος.

Αφού έχασε την έδρα της και πάλι ο Κ.Μητσοτάκης την διόρισε σύμβουλό του, στέλνοντας μήνυμα ότι την θέλει δίπλα του.

Ο κ. Κόλλιας λοιπόν, θέλησε μέσω δικαστικής οδού και διενέξεων να συρθούν στο εκλογοδικείο! Για ηθική δικαίωση μιλούσε ο Κώστας Κόλλιας, ηθική εξόντωση για τη Μαριλένα Σούκουλη;

Ομως εκείνη δεν πτοήθηκε! Συνέχισε τον αγώνα της σε κάθε γωνιά της Κορινθίας!

Συνέχισε να είναι πιστή στις αρχές της, συνέχισε να έρχεται σε καθημερινή επαφή με τους Κορίνθιους και να προσπαθεί για το καλύτερο. Η Κορινθία και οι ΝΔκράτες/τισσες θεωρούμε ότι θα της το αναγνωρίσουν και θα ανταποδώσουν, δείχνοντας με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους την αδικία που υπέστη  ως εκλεγμένη και ως γυναίκα.

Η Μαριλένα Σούκουλη για μια ακόμα φορά μάχεται και στέλνει το δικό της μήνυμα:

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σοβαρή και εργατική που το απέδειξε περίτρανα, όσο διατελούσε βουλευτής μέχρι την παράδοση της έδρας της. Άξια, έχει την ψήφο μας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog