Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Πολίτης έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στο Δήμο για την άμεση αντικατάσταση καμμένων λαμπτήρων

- Advertisement -
  • Ευχαριστήρια επιστολή από συνδημότη μας στο δήμο Λουτρακίου-Π-Αθ, για την άμεση αντικατάσταση λαμπτήρων

Αναλυτικά γραφει ο κ. Λάμπρος

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους συνέβαλαν στην αντικατάσταση φωτισμού στην περιοχή μετά τους καταρράκτες προς Περαχώρα. Πράγματι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και μαύρο σκοτάδι λόγω από καμένες λάμπες και με συνέπεια στην ασφάλεια των πολιτών.

Πριν από μια εβδομάδα περίπου έκανα παράπονα για καμένες λάμπες, σε εσάς και στον Δήμο Λουτρακιου, και με επαγγελματισμό και πολύ γρήγορες κινήσεις το πρόβλημα λύθηκε.

Πρέπει να λέμε τα προβλήματα του δήμου μας, αλλά πρέπει να επαινούμε φυσικά και όταν φτιάχνονται.

 

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο και καλά κάνανε αλλά μέσα στο Λουτράκι οδος Ανδρούτσου και κάθοδο της Μπότσαρη είναι καμένη η λάμπα εδώ και 3 μήνες και παρόλο που έχουμε ενημερώσει ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση

  2. Μπράβο και καλά κάνανε αλλά μέσα στο Λουτράκι οδος Ανδρούτσου και κάθοδο Μπότσαρη εδώ και 3 μήνες είναι καμένη η λάμπα και παρόλο που ενημερώσαμε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

  3. Το σπουδαιότερο όμως, είναι ότι σε αρκετούς δρόμους, είναι μεγάλη η φυλλοσια των δένδρων, Μ αποτέλεσμα να εμποδίζουν το φως των λαμπτήρων κι ο δρόμος να είναι στα μαύρα τα σκοτάδια.

  4. Γιατί οι υπάλληλοι του Δ.Λουτρακιου δεν έχουν ματιά κ ακόμα περισσότερο ο Δήμος πρέπει να γίνουν παράπονα από τους δημότες.

  5. Με όποιον τρόπο ενεργοποιείται ο Δήμος τελικά είναι καλό. Έχει γραφτεί κατ΄επανάληψη για την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ στην στροφή εισόδου στο Λουτράκι στους ευκάλυπτους. Έλεος πιά ,ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εδιαφέρεται;;; Θα θρηνήσουμε θύματα στην στροφ΄γ καρμανιόλα. Είναι που είναι πολύ κλειστή ,γίνεται εγκληματική με την ανυπαρξία φωτισμού. Αναδελιχτε το πρόβλημα και εσείς από τα blog μήπως και κάποιου το αυτί ιδρώσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog