Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φιλιατρά: Μπήκαν φτωχοί και βγήκαν ζάπλουτοι

- Advertisement -

Σημαντική λεία που ξεπερνά τα 20.000 ευρώ σήκωσαν άγνωστοι διαρρήκτες που χτύπησαν το βράδυ της Πέμπτης μονοκατοικία στα Φιλιατρά. Η διάρρηξη εικάζεται ότι έγινε μεταξύ 9 και 10.30 το βράδυ, που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν.
Οι άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού από παράθυρο, το οποίο μάλιστα έχει πρόσοψη προς το κεντρικό δρόμο. Αφού έκαναν τα πάντα φύλλο και φτερό έκλεψαν ποσό 10.000 ευρώ και κοσμήματα που η αξία τους εκτιμάται στα 10.000 ευρώ περίπου.

  • Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες μόλις επέστρεψαν και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, το οποίο ερευνά την υπόθεση.
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, το ίδιο ακριβώς πραγματάκι δεν συμβαίνει (επί σειρά ετών), και στην ελληνική πολιτική σκηνή? Κάτι ανεπιθύμητοι και απίθανοι τύποι, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, η ίδια, αλλά και ούτε και είχαν μέχρι πρότινος και εις στον ήλιον μοίρα, εισχωρούν, εισβάλουν και μπουκάρουν εις σ’ αυτήν (και με ημών των Ελλήνων, φυσικά, την τεράστια ευθύνη), σαν κάτι κακομοιριασμένοι, πένοντες, φουκαράδες, ζήτουλες και φτωχοί, δηλαδή, και όταν κάποιαν στιγμή αποφασίσουν και εδεήσουν, στο να μας κάνουν την χάρη και να βγουν απο εκεί, είναι σχεδόν όλοι τους ματσωμένοι, ζάπλουτοι, “too much”, μίδες, αλλά και “Έλληνες κροίσοι με νησί”… Τασος

  2. Τί άσχετα είν’αυτά? Πού κολλάνε? Αφού έχεις γυναίκα και πεθερά, δεν πας καλύτερα να τα πεις σ’αυτές ρε? Εδώ σχολίαζε σχετικά μόνο. Άντε, καλό Πάσχα ρε και σε συμβουλεύω για το καλό σου, μη στραβώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog