Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Παίδων – Κορασίδων

- Advertisement -
  • Ένα ακόμη δυνατό τετραήμερο περιμένει τους νεαρούς αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στο Λουτράκι. Οι καλύτεροι παίδες και οι καλύτερες κορασίδες (αθλητές έως 15 ετών) θα συγκεντρωθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος», όπου από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της κατηγορίας για την περίοδο 2022-2023.

Θα είναι παρόντα περίπου 100 παιδιά από 27 σωματεία της χώρας και θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις κυνηγώντας πανελλήνιες διακρίσεις σε συνολικά 7 αγωνίσματα.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλος Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και τον Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Λουτρακίου, ένα σωματείο που καλλιεργεί το άθλημα για παραπάνω από 50 χρόνια.

Οι έξι νεαροί αθλητές της ομάδας του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο καθώς συγκαταλέγονται στους κορυφαίους αθλητές πανελλαδικά στην κατηγορία τους. Να σημειωθεί ότι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο ομαδικό ΠΑΙΔΩΝ για το 2022 και στο ομαδικό ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ για το έτος 2021.

Κατά την διάρκεια των αγώνων θα βραβευτεί ο βετεράνος πλέον, εμβληματικός αθλητής του Λουτρακιώτικου πινγκ πονγκ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ο οποίος πριν από 50 χρόνια το 1973, ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στο ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog