Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

”ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”: Άμεση ολοκλήρωση του έργου για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι

- Advertisement -
  • Η Δημοτική Παράταξη “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” κάνει πράξη την πρόσκληση-κάλεσμα για διάλογο που απηύθυνε σε Συλλόγους, Φορείς και Δημότες, για διαβούλευση και εμπλουτισμό του νέου προγράμματός της, ώστε να ανταποκρίνεται στις τρέχουσες ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, με στόχο ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όλους μας και ιδιαίτερα, για τις νεότερες γενιές.

Πρόσφατα, αντιπροσωπεία της Παράταξης, αποτελούμενη από τον Επικεφαλής, Ιωάννη Καραπανάγο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Γλυκοφρύδη και τον Δημήτρη Αικατερίνη, συναντήθηκε με τον Δημήτριο Καραπατά, Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών και Φορέων, για την Έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι. 

Ακολούθησε επίσκεψη-ξενάγηση στους χώρους του εργοταξίου και διεξοδική ενημέρωση, από τον κ. Καραπατά και τους υπεύθυνους του έργου, σχετικά με τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, καθώς και για αυτές που απομένουν, ώστε αυτό το κρίσιμο, για το Λουτράκι, συγκοινωνιακό έργο, να ολοκληρωθεί και να συμβάλλει, όχι μόνο στον συγκοινωνιακό εκσυγχρονισμό της πόλης, αλλά και στην υποστήριξη των μεγάλων τουριστικών αναγκών του τόπου μας, με τρόπο, μάλιστα, φιλικό προς το περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών και Φορέων, μέσω του Επικεφαλής της, ο οποίος, αναμφισβήτητα, γνωρίζει το συγκεκριμένο θέμα όσο ελάχιστοι, πρωτοστάτησε, όλα αυτά τα χρόνια, με τον πολυσχιδή αγώνα της, ώστε το Λουτράκι να ξανασυνδεθεί, σιδηροδρομικά, μέσω του Προαστιακού, απευθείας με την Αθήνα, ενώνοντας, προς το σκοπό αυτό, όλους τους φορείς, τα αθλητικά σωματεία, χιλιάδες πολίτες, καθώς και την συντριπτική πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου. 

Παράλληλα, από το ξεκίνημα του έργου, παρακολουθεί, εκ του σύνεγγυς, την πρόοδό του και παρεμβαίνει δυναμικά, όποτε χρειάζεται, στα υψηλά κλιμάκια του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ.

Η Δημοτική μας Παράταξη, από την έναρξη της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ταχθεί αναφανδόν υπέρ της υλοποίησης του αναπτυξιακού αυτού έργου για το Δήμο μας και με σχετικές ερωτήσεις, καταλυτικές τοποθετήσεις, αλλά και τις ψήφους της, που χρειάστηκαν σε συγκεκριμένα κρίσιμα θέματα, έχει αναδείξει τη χρησιμότητά του, επιμένοντας, ταυτόχρονα, στην άμεση ολοκλήρωσή του, εντός του τελικού χρονοδιαγράμματος που κατέθεσε η ΕΡΓΟΣΕ.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog