Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Στο «σφυρί» ξενοδοχείο 3 αστέρων

- Advertisement -
  • Μπορεί ο ελληνικός τουρισμός να ετοιμάζεται να καταγράψει φέτος νέο ρεκόρ αφίξεων και εισπράξεων, ωστόσο πλούσια παραμένει και η λίστα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που βυθίστηκαν στα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό. 

Ενα από αυτά ανήκει στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και πρόκειται για το «Isthmia Prime Hotel», ξενοδοχείο κατηγορίας 3 αστέρων, δυναμικότητας 69 δωματίων (138 κλινών).

Σε απόσταση 180 μέτρων από τη Διώρυγα του Ισθμού της Κορίνθου βρίσκεται το κτιριακό συγκρότημα όπου στεγαζόταν κατά το παρελθόν το «Motel Isthmia» και πλέον το «Isthmia Prime Hotel», ξενοδοχείο κατηγορίας 3 αστέρων, δυναμικότητας 69 δωματίων (138 κλινών).

Το συγκρότημα περιλαμβάνει μία ισόγεια και μία τριώροφη πτέρυγα με υπόγειο και πιλοτή. Πέραν του κυρίως κτιρίου υφίστανται μπαρ, χώρος πώλησης ειδών λαϊκής τέχνης, περίπτερο πώλησης αναψυκτικών, καταλύματα προσωπικού και υπαίθριο χορευτικό κέντρο. Το ακίνητο έχει πρόσοψη 140 μ. επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό στις 25 Οκτωβρίου με τιμή εκκίνησης στο 1,2 εκατ. ευρώ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog