Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη Τύπου ΕΠΣ Κορινθίας για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- Α.Σ. ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

- Advertisement -

Συνέντευξη τύπου σήμερα παραχώρησαν σήμερα το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΠΣ Κορινθίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ κος Μιχάλης Τσιχριτζης, o πρόεδρος του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ κος Αλέξης Κούγιας, o πρόεδρος του Α.Σ. «Άγιοι Θεόδωροι» κος Γιάννης Γκιόκας, οι προπονητές των δυο ομάδων και οι δύο αρχηγοί με θέμα  τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Κορινθίας .

Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 07/05/2023 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ Κορίνθου. Η είσοδος για τα τμήματα ακαδημιών των σωματείων, για παιδιά κάτω των 18 ετών καθώς και για τις γυναίκες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια🏆🏆Αποφεύγω να σχολιάζω αλλά τα γεγονότα δεν με αφηνουν 😜Εδώ στο άρθρο για τον τελικό κυπέλου της Κορινθίας !!Ρε εσυ Κουγια που εισε στα κόλπα πες τους εκεί στην ΕΠΟ του άχρηστου του Μπαλτακου να γίνει ο τελικός κυπέλου στην Κόρινθο 😂😂Τους έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι Δήμαρχοι από περιοχές της χώρας να γίνει ο τελικός στα μέρη τους και άλλοι να μην θέλουν 😂😂Τώρα λέει θα το κάνουν στο Αγρίνιο και όπως είπε και ένας τύπος σε κάτι σχόλια στο φέισμπουκ θα βάλουν μπλόκο στην Κατούνα και στο Ριο μην περάσει τίποτα !!Αθανατη Ελλάδα !!Να μην μπορούμε να κάνουμε ένα ποδοσφαιρικο αγώνα ένα τελικό κυπέλου !!Αντε γεια μας έχουμε weekend με μπάσκετ απόψε ,το ντέρμπι τίτλου ,θα γίνει και ο Τσαρλυ βασιλιάς της Αγγλίας κλπ κλπ !Αντε γεια μας υγεία σε όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog