Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι:Πήρε το κύπελλο μέσα στην Κόρινθο!(ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Η ψυχωμένη ομάδα των Αγίων Θεοδώρων έκανε την έκπληξη και πήρε το Κύπελλο Κορινθίας μέσα στο ΔΑΚ με σκορ 1-0.(Τσαουσάι 55΄)

Το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία ως ένα κακό αγωνιστικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Δικαιολογίες  για την πρωταθλήτρια της Α κατηγορίας ομάδος της Κορίνθου δεν υπάρχουν. Από την άλλη η Κυπελλούχος ομάδα των Αγίων Θεοδώρων έπαιξε έξυπνα, πήγε δυνατά σε όλες τις φάσεις και δίκαια πήρε την κούπα φέρνοντας παραλήρημα στους εκατοντάδες Αγιοθεοδωρίτες  που είχαν γεμίσει την μισή κερκίδα.

Μικροεπεισόδιο δημιουργήθηκε στο τέλος του παιχνιδιού όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος Αλέξης Κούγιας εμφανώς έξαλλος, επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Κορινθίας.

Η διαιτησία του τελικού κινήθηκε και αυτή σε μέτρια επίπεδα ενώ αρκετά ήταν τα παράπονα των γηπεδούχων για το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων που επέτρεψε ο διαιτητής.

Όπως και να έχει, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Αγίων Θεοδώρων για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κορινθίας, ήταν η ομάδα που το ήθελε πιο πολύ και το πήρε.

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog