Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ν.Γιαννακουλόπουλος: «Δεν εγκαταλείπω το χωριό μου». Καταγγέλει το νέο Πρόεδρο του Άσσου για αδιαφορία

- Advertisement -

Σήμερα το πρωί ο πρώην Πρόεδρος του Άσσου Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, προχώρησε σε μια δημόσια καταγγελία εις βάρος του νέου Προέδρου Γιώργου Κώστα.

Αιχμηρός ο κ. Γιαννακουλόπουλος, στηλιτεύει την παντελή όπως αναφέρει αδιαφορία του κ. Γιώργου Κώστα και επισημαίνει πως θα συνεχίσει να είναι παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γιαννακουλόπουλου:

Εχθές το βράδυ επικοινώνησε μαζί μου κάτοικος της Κοινότητας Άσσου και με ενημέρωσε γιατί δεν έχει φτιαχτεί το δίκτυο που έχει σπάσει στην οδό Νικηταρά και πάει το νερό χαμένο στον δρόμο και ταυτόχρονα πέφτει μέσα σε πορτοκαλιές .

Σήμερα το πρωί έκανα αυτοψία στο σημείο της βλάβης και ενημέρωσα τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ και τον Δήμαρχο κ. Β. Νανόπουλο και τους ρώτησα αν τους απασχόλησε ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας η απάντηση ήταν: ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το σπασμένο δίκτυο, άμεσα όμως θα προσπαθήσουν για την αποκατάσταση του.

Αν νομίζετε κύριοι ότι θα μείνω αμέτοχος στο χωριό μου και θα το αφήσω στην τύχη του είστε γελασμένοι, ψηφίσατε νέο Πρόεδρο προς όφελος των δημοτών και όχι εις βάρος αυτών

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του από εδώ και στο εξής, γιατί από τον καναπέ και το καφενείο ξέρω να κρίνω και εγώ.

Αυτά προς το παρόν!!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog