Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΛΗ: Τα εν δήμω…Κορινθίων (10-5-2023)

- Advertisement -

Στενοχωρημένος αποχώρησε από το ΔΑΚ Κορίνθου, μετά την ήττα του ΠΑΣ Κόρινθος, ο Νίκος Σταυρέλης στο τελικό Κυπέλλου, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων. Λογικό!

 

Εν εξάλλω καταστάσει  ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Αλέξης Κούγιας. Αναψαν τα αίματα στην κερκίδα και παρολίγο σύρραξη όταν ο Πρόεδρος επιτέθηκε φραστικά σε μέλος της ΕΠΣ με αιτία τη διαιτησία του «Αβανικής καταγωγής» διαιτητή, όπως έγραψε σε ανακοίνωση ο ΠΑΣ. Προχθες, ανακοίνωσε ότι προσλαμβάνει νέο προπονητή, επίσης «αλβανικής καταγωγής». Οι Αλβανοί διαιτητές μάλλον είναι κακοί και οι Αλβανοί προπονητές καλοί! ‘Αβυσσος η ψυχή! Κάτω ο ρατσισμός!

 

Ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΣ πέταξαν καπνογόνα και μπουκάλια με νερό στην κερκίδα των φιλάθλων των Αγίων Θεοδώρων. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, αφού στην κερκίδα βρίσκονταν μαμάδες με μωρά παιδάκια που έφυγαν έντρομες! Ντροπή!

 

Επίσης ανεγκέφαλος οπαδός των Αγίων Θεοδώρων πέταξε μπουκάλι στο σβέρκο του διατητή. Ξανά ντροπή!

 

Παράπονα έκαναν οι φίλαθλοι των Αγίων για τα 8 λεπτά καθυστερήσεις που έδειξε ο τέταρτος διατητής. Εκείνος τους απάντησε πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα! τρεις φορές ντροπή!

 

Στην Κόρινθο βρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά δεν τίμησε με την παρουσία του, την Κατερίνα Ταγαρά που εγκαινίαζε το προεκλογικό της κέντρο. Μάλλον ήρθε σαν ιδιώτης και όχι ως ΠΑΣΟΚ. Αλλά ο ιδιώτης δεν είναι και ΠΑΣΟΚ; Και αν είσαι ιδιώτης παύεις να είσαι και ΠΑΣΟΚ; Και το ΠΑΣΟΚ ποιος είναι; Ο ΓΑΠ είναι ΠΑΣΟΚ. Καλά αφήστε το, μπέρδεμα!

 

Αλλαξε τη φωτό του στη σελίδα της Συμμαχίας στο facebook ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος! Ευτυχώς γιατί η προηγούμενη τον έδειχνε χωρίς χέρι και και πολύ κουρασμένο! Ωραία η τωρινή! Είχαν δίκιο λοιπόν όσοι σχολίασαν αρνητικά την πρώτη φωτο! Κατάλαβες πουλάκι;;

 

Χιλιάδες ευρώ για το Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος , αλλά δεν το παρακολούθησε κανείς! Εμαθα ότι οι παραστάσεις των παιδιών ήταν καταπληκτικές! Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.Κατά τα λοιπά,  επικοινωνία μηδέν.  Ενα τόσο μεγάλο πολιτιστικό γεγονός και δεν μαθεύτηκε! Κρίμα.

 

Μεγάλη επιτυχία μαθαίνω έχουν οι συναντήσεις του Νίκου Ταγαρά στις περιοδείες του!Πολύ καλά τα πάει και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος του ΠΑΣΟΚ μαθαίνω επίσης!Φίλοι της Μαριλένας Σούκουλη διοργάνωσαν ένα event με μεγάλη επιτυχία. Πετυχημένες και οι δράσεις του Μέρα25 στο Λουτράκι και στην Κόρινθο.

 

Στη Νεμέα ο δήμαρχος κλείνει το μάτι παντού, ακούω και αυτά μαθαίνονται! Θα το διαπιστώσουμε σύντομα αν αληθεύει!

 

Δημοσκοπήσεις, κρυφές, δημόσιες, δίνουν και παίρνουν τελευταία. Εκπλήξεις διαβάζουμε και ανατροπές στα βουλευτικά. Ιδωμεν, θα αποτυπωθεί στην κάλπη η απόλυτη αλήθεια σε λίγες μέρες!

 

Mόνο ο Γιώργος Δέδες δεν ανησυχεί , αν δεν εκλεγεί!  Οι υπόλοιποι αν δεν εκλεγούν, απλά θα πάνε σπίτι τους…. Τι όχι;

 

Ιδιες ήταν οι κρεμάλες που τοποθέτησαν άγνωστοι πριν λίγο καιρό στο δημαρχείο Κορίνθου, με τις κρεμάλες στα γραφεία του Συριζα. Καταδικάζουμε και τις δύο περιπτώσεις. Δεν χωρούν αυτά στη δημοκρατία.

 

Άδικος τελικά ο χορός της σύγχρονης Σαλώμης στο δήμο Κορινθίων. Το αίτημά της για την επι πίνακι κεφαλή δεν ικανοποιήθηκε και πλέον…το μέλλον της στο Μέγαρο είναι άγνωστο. Προς το παρόν οι μουσικές και οι χοροί έχουν πάψει και επικρατεί σιγή. Κάτι μου λέει πως τελικά, η Σαλώμη θα παραμείνει, ησύχως!

 

Κούρασε αυτή η συζήτηση για το φυσικό αέριο και την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων. Αλλο θέμα δεν έχει ο δήμος; Μόνο με αυτό καταπιάνεσθε; Επισημαίνω ότι αν κάποιος δεν σας απαντά, στο διαδίκτυο  και όχι στα πλαίσια θεσμικής συζήτησης, δεν σημαίνει κατ΄ ανάγκη οτι οι υπόλοιποι δεν γνωρίζουν. Υπάρχει και το ενδεχόμενο απλά να μην βλέπουν  τις τοποθετήσεις σας ή και να τις αγνοούν!

 

Σε συγκέντρωση καλεί τους τοπικούς φορείς ο νέος Πρόεδρος του Χιλιομοδίου Γιώργος Λούκος για τα θέματα που επείγουν προς επίλυση. Καλώς κάνεις πρόεδρε μου αλλά… τόσο καιρό τοπικός εν ενεργεία σύμβουλος ήσουν και…ησύχαζες. όχι; σε κάθε περίπτωση, ότι πετύχεις στο διάστημα αυτό για το χωριό σου, καλό θα είναι!

 

Στον δήμαρχο τηλεφωνούσε ο νέος Πρόεδρος του Άσσου Γιώργος Κώστας για μια βλάβη στο δίκτυο νερού και ο δήμαρχος λέει δεν του το σήκωσε. Το έγραψε στο facebook ο πρόεδρος, θαρρώ με ένα παράπονο. Λες να ήταν γέφυρα του προέδρου στον δήμαρχο; Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτόν τον δήμο!

 

Ρώτησε λέει ο Χρήστος ο Κορδώσης στην οικονομική επιτροπή γιατί η παιδική χαρά Χιλιομοδίου δεν ήταν στην σύμβαση αποκατάστασης παιδικών χαρών που θα τρέξει τώρα. Του απάντησαν λέει, στην επόμενη. Και εσύ βρε Χρήστο μου, τώρα ρώτησες; Τώρα την είδες την παιδική χαρά που είναι στο κακό της το χάλι;

 

Κάποιοι λένε ότι θα υπάρξει αλλαγή του επικεφαλής στην περιφέρεια, από την άλλη ο νυν Περιφερειάρχης δηλώνει παρών. Πάντως αντιδήμαρχος φέρεται να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια, όχι μεν τον νυν! Αν και εφόσον! Θα δούμε! Πάντως δράκος δεν υπάρχει στο παραμύθι. Ο αντιδήμαρχος έχει από καιρό δηλώσει αυτή την επιθυμία του.

 

Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν των φρονίμων λέει ο λαός και μάλλον οι εκλεγμένοι της Τενέας περισσότερο αναλωθήκατε στην πολιτική αντιπαράθεση με την δημοτική αρχή παρά εστιάσατε στην λύση των θεμάτων που αφορούν το χωριό σας.

 

Μερικοί δικηγόροι της Κορίνθου, τα ξέρουν όλα! πολιτισμό, παιδεία, πολιτική, επικοινωνία,  κλπ κλπ. Οταν σπάνε τα μούτρα τους, καταλαβαίνουν ότι ….δεν τα ξέρουν όλα! Α! Είναι και μερικοί που δεν καταλαβαίνουν καν ότι έσπασαν τα μούτρα τους! Πανηγυρίζουν με την αποτυχία τους!

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog