Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νέων ανδρών-Νέων γυναικών στο Δερβένι

- Advertisement -
  • Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα έρχονται διαδοχικά τον τελευταίο 1,5 μήνα στην επιτραπέζια αντισφαίριση και τώρα παίρνει σειρά αυτό της κατηγορίας Νέων ανδρών-Νέων γυναικών σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα.

Αφορά σε αθλητές και αθλήτριες μέχρι 21 ετών και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου το τριήμερο 12-14/05 από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τη συνεργασία του Α.Ο Ξυλοκάστρου και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Θα περάσει και κοινωνικό μήνυμα, καθώς στηρίζει την προσπάθεια και το έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.).

Το Δερβένι έχει ήδη φιλοξενήσει με επιτυχία πανελλήνιας εμβέλειας αγώνες και είναι έτοιμο να προβάλλει ξανά το ολυμπιακό άθλημα και να τιμήσει αυτή τη φορά τους εκπροσώπους της ηλικίας-προθάλαμο της μεγάλης κατηγορίας.

Θυμίζουμε ότι από τα τέλη Μαρτίου έχουν προηγηθεί οι αντίστοιχες διοργανώσεις σε άνδρες-γυναίκες, εφήβους-νεάνιδες και παίδες-κορασίδες και να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι φέτος τα Πανελλήνια πρωταθλήματα θα είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, καθώς θα γίνει πρώτη φορά και το ατομικό της κατηγορίας μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων (παιδιά έως 11 ετών).

Από τη σήμερα Παρασκευή έως τη Κυριακή το απόγευμα ,στο κλειστό γυμναστήριο στο Δερβένι.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε ωραίους αγώνες από 100 εξαιρετικούς αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog