Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κατάθεση ψυχής από το Νίκο Ταγαρά στην ομιλία του στο Λουτράκι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
  • Συγκινητική ήταν η ομιλία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Νίκου Ταγαρά, στο Λουτράκι.
  • Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο κόσμημα του Λουτρακίου, στο Υδροθεραπευτηρίο,στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου ορόφου. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θεοδώρων,κ. Γεώργιος Αλκ.Γκιώνης, ο οποίος εστίασε στο πολύ σημαντικό έργο του κ. Ταγαρά στο δήμο μας και την αμέριστη στήριξή του να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια για την υλοποίηση όλων των μεγάλων έργων στο Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή.

 

Ο κ.Νίκος Ταγαράς στη συνέχεια, έκανε εκτενή αναφορά και απολογισμό του έργου του, που αφορά σε όλη τη χώρα και ειδική αναφορά στο δήμο Λουτρακίου αλλά και στα κοινά έργα με τον όμορο δήμο Κορινθίων, όπως η εμβληματική αστική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Κορίνθου Λουτρακίου. Εστίασε στην προστασία του περιβάλλοντος της οποίας ευαίσθητος αποδέκτης είναι ο Κορινθιακός, όπως χαρακτηριστικά τόνισε!

 

17.000.000 ευρώ για αναπλάσεις σε όλη την Ελλάδα! Εκ των οποίων 12.000.000 θα κοστίσει η ανάπλαση του κοινού παραλιακού μετώπου Κορίνθου-Λουτρακίου.

 

Τάξη στη χώρα με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τόνισε, με Προεδρικό διάταγμα, χωρίς αυτό είχαμε έλλειψη τάξης, έλλειψη νοικοκυρέματος, χαμένες επενδύσεις, χαμένες θέσεις εργασίας, χαμένο εισόδημα για τους συμπολίτες μας. 

 

Θα αλλάξουν όλα, διεμήνυσε ο Κορίνθιος Υπουργός. Να το θυμάστε! Είμαστε όρθιοι, δεν δανειζόμαστε πλέον! Σας μιλώ από την καρδιά μου. Δεν προσαρμόζω την περίοδο αυτή στην επικοινωνία μου με όλους σας. Πάντα εκφράστηκα με την ψυχή μου, πιστεύοντας στις αξίες και στην αξιολόγηση.

 

Ζητώ να με αξιολογήσετε! Πιο αυστηρά απ΄όλους! Να αναρωτηθείτε και να εμπιστευθείτε τους πιο ικανούς, αυτούς που έχουν κολλήσει ένσημα και έφεραν εισόδημα στο σπίτι τους. Αν έφεραν στο σπίτι τους τότε μπορούν να φέρουν εισόδημα και στο δικό σας σπίτι. Αναζητήστε αυτούς που είναι χρήσιμοι στην κοινωνία, αυτούς που υπογράφουν και φέρουν την ευθύνη.

 

Ευχαριστώ το Θεό και όλους σας. Εχω πάθος, το επιστρέφω σε σας και στην πατρίδα, είπε συγκινημένος ο Νίκος Ταγαράς!

 

Τα χρόνια περνούν, η ευκαιρία είναι τώρα! Μην την χάσουμε, δε θα μας φταίνε οι άλλοι. Ας αλλάξουμε τον τόπο μας, ας αλλάξουμε και εμείς! Ισχυρή εντολή και ισχυρή Κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Σας υπόσχομαι είμαι και θα είμαι πάντα εδώ!

 

Ρεπορτάζ Χαρά Βαραβέρη 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog