Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Συνελήφθη 62χρονος που πέταξε γατάκι από τον 5ο όροφο και το σκότωσε

- Advertisement -
  • Έναν 62χρονο άνδρα συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο Λουτράκι, γιατί το απόγευμα της Τρίτης 16/5 πέταξε από το μπαλκόνι ένα γατάκι και το σκότωσε.

Ο 62χρονος έριξε το ζωάκι από μπαλκόνι διαμερίσματος 5ου ορόφου. Το σπίτι ανήκει σε μια 56χρονη από τη Ρωσία, η οποία όταν αντιλήφθηκε την πράξη του ειδοποίησε την αστυνομία και προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του 62χρονου.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας των ζώων συντροφιάς. Επίσης, επιβλήθηκε σε βάρος του πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

 

 

enikos.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά του έκαναν!!! Ντροπή να βγάζουν τα κόμπλεξ που έχουν στα ζωάκια!! Προφανώς είχε πρόβλημα με την κυρία και την πλήρωσε το γατάκι για να δείξει πόσο σκληρός άντρας είναι….ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!

  2. Πράξη αδιανόητη, απεχθής, κατακριτέα, καταδικαστέα, απολίτιστη και ζωοφοβική. Τέτοιοι “άνθρωποι” δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Αφού δεν μπορούν να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο, θα έπρεπε να εξορίζονται και να απομονώνονται, ζώντας σε ποντικότρυπες και κερδίζοντας τα προς το ζειν με εργασίες επωφελείς, όπως κουβάλημα και ξεκουβάλημα προϊόντων και αγαθών ευρείας χρήσεως.

  3. Πάλι με σπόντες για τον Αντρέα το σχόλιο του 1258 !!Γιατι τέτοιο μένος για τον φίλο από την Ουαλλια ??Τωρα αν σας απαντησει θα λέτε πάλι ότι δεν λέτε για αυτόν !!Δεν ξέρουμε αν έχετε προσωπικα με τον άνθρωπο η απλός είναι κόμπλεξ αλλά δεν νομίζετε ότι γίνετε κουραστικό αυτο για εμάς τους υπόλοιπους ??Νικος

  4. Φίλε 2232 σχολιαστη έχουμε πει ότι με υποθέσεις δεν κάνουμε προκοπη !!Εσυ κανείς υποθέσεις ότι μενω εξωτερικό !Και ότι καρφώνομαι !!Για να μας το αναλύσεις να το καταλάβουμε και εμεις !Νικος

  5. Εσυ να μας αναλύσεις για τις «υποθέσεις «που κανείς σε ρώτησα !!Τι σωσίας του Αντρέα μας απαντάς Νίκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog