Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Bungee Jumping στον Ισθμό! Εικόνες που κόβουν την ανάσα. (BINTEO)

- Advertisement -

Το bungee jumping είναι μια περιπετειώδης και αθλητική δραστηριότητα η οποία έχει γίνει δημοφιλής στον κόσμο τα τελευταία χρόνια και κερδίζει όλο και περισσότερους φανατικούς.

Το άλμα πραγματοποιείται συνήθως από ένα ψηλό σημείο χρησιμοποιώντας ένα ελαστικό σχοινί. Το σημείο αυτό μπορεί να είναι κάποιο κτίριο, γέφυρα ή ακόμη και ένα αερόστατο ή ελικόπτερο. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη εκπαίδευση ή συγκεκριμένα ρούχα. Η διαδικασία είναι απλή. Ανεβαίνεις. Δένεσαι. Βουτάς.

Κατά την διάρκεια της βουτιάς στο κενό το σχοινί τεντώνεται μέχρι το μέγιστο σημείο του και έπειτα ταλαντεύεται πάνω κάτω μέχρι να απορροφηθεί όλη η κινητική ενέργεια και οι υπεύθυνοι να τραβήξουν ξανά πάνω στο σημείο τον άλτη.

Μέσα από την ένταση που δημιουργείται παράλληλα προσφέρει χαλάρωση από το άγχος της ρουτίνας και της καθημερινότητας καθώς επίσης εκείνοι που θα το τολμήσουν θα ξεπεράσουν τους φόβους τους και θα αισθάνονται ικανοί για τα πάντα.

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντρεας ΛεκκαςΟυαλλια 🏆🏆Τι θυμήθηκα τώρα με το jumping!Πριν 12-13 χρόνια ο μεγαλος μου γιος ο Δημήτρης έκανε και αυτός το Bungee jumping!!οταν εισε κάτω 18 ετών θέλει συγκατάθεση των γονιών για να κανείς το πέσιμο !!Η γυναίκα μου δεν ήθελε με τίποτα να κάνει το πέσιμο και λέει να δώσω εγώ το οκ !!Τελικα έκανε ο μικρός και εγώ με την συζητώ εννοείται μέχρι να τελειώσει ολο το κόλπο να είμαστε στην τσίτα που λεμε !Κατεβηκαμε και εμεις από κάτω από την γέφυρα που κάνουν το πήδημα και μας είχε πάει η ψυχή στην Κουλούρι που λεμε !Τελικα όλα καλά στο τελος πήραμε και το dVD 📀 με το πέσιμο ,μια μπλούζα κλπ !!Αντε πάλι ιστορία από την πολυτάραχη ζωή του Αντρικού !!ΥΓ καμία καλή μοδίστρα ξέρετε να ράψουμε το 4το αστέρι ⭐️⭐️⭐️⭐️και στο μπάσκετ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog