Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πολύ μικρό το δημοτικό θέατρο και μεγάλη η συγκίνηση για το Νίκο Ταγαρά (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Για μια ακόμα φορά η κοσμοσυρροή, η συγκίνηση, τα λόγια από καρδιάς, το ένθερμο χειροκρότημα, η αξία, το πολιτικό ανάστημα του ανδρός, ήταν τα συστατικά της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας του Κορίνθιου Υπουργού Νίκου Ταγαρά!

Από νωρίς οι φίλοι του Νίκου Ταγαρά κατέφθασαν στο δημοτικό θέατρο της Κορίνθου. Κόσμος πολύς. Μέσα και έξω από το κτίριο. Επικρατούσε ενθουσιασμός και αγάπη για τον Κορίνθιο Υπουργό.

Ο Υφυπουργός έφθασε συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, εν μέσω χειροκροτημάτων!

Μέσα στο δημοτικό θέατρο δεν χωρούσαν όλοι!! Πολλοί άνθρωποι έμειναν στο φουαγιέ και έξω από το θέατρο, παρακολουθώντας την ομιλία σε γιγαντο-οθόνη.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για το Νίκο Ταγαρά.

«Βάλτε σταυρό στο Νίκο Ταγαρά»!

«Ο Νίκος Ταγαράς δεν είναι ένας ακόμα βουλευτής, δεν είναι ένας ακόμα υπουργός. Δεν του χαρίστηκε τίποτα. Ξεκίνησε και υπηρετησε όλες τις βαθμίδες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πάντα δίπλα στον άνθρωπο! Ο Νίκος Ταγαράς είναι ένας εργάτης της πολιτικής.

«Η Κορινθία τον χρειάζεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον χρειάζεται, η Κυβέρνηση τον χρειάζεται.» ανέφερε

Ο Νίκος Ταγαράς μίλησε για τα έργα του, στην Κορινθία και όλη την Ελλάδα! Αλλά περισσότερο μίλησε για τις αξίες, την εντιμότητα, το ήθος. Μίλησε από καρδιάς!

Το παρών έδωσαν ΟΛΟΙ οι δήμαρχοι της Κορινθίας, αντιπεριφερειάρχες, πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και όλος αυτός ο κόσμος που καθόταν ακόμη και σε πλαστικές καρέκλες που τοποθετήθηκαν στις σκάλες!

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ, τόνισε ο Νίκος Ταγαράς! Είπε την αλήθεια! Τον καταχειροκρότησαν! Το ξέρουν!

Συγκινήθηκε

Ξεκίνησα ξυπόλητος απ΄τα χωράφια του πατέρα μου, με βαρύ φορτίο στην πλάτη και την ψυχή. Τα κατάφερα και με τη δική σας υποστήριξη.

Στα νέα παιδιά λέω να έχουν πίστη, στόχο, όραμα, να έχουν πάθος, θα βρουν το δρόμο τους, παρά τις όποιες δυσκολίες. Εμείς είμαστε εδώ να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για να βρούν τα παιδιά μας αυτό το δρόμο.

Σήμερα κάνω απολογισμό έργου και ψυχής, σε όποια θέση και αν βρέθηκα. Με θάρρος, με αλήθεια, και αν έγιναν λάθη, εγώ αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη.

Η πατρίδα μας πέρασε μια καταστροφή, ας μην ξαναγυρίσουμε πίσω. Βάλαμε τις βάσεις για την ασφάλεια που θέλουν να νιώθουν οι πολίτες για ένα ευήμερο αύριο. Στόχος μας η ανάπτυξη, η ευκαιρία για επενδύσεις, δημιουργούμε έργα και θέσεις εργασίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Ταγαρά ΕΔΩ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog