Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σχίσμα στον ΠΑΣ Κόρινθος εν μέσω μπαράζ;

- Advertisement -

”Στα κάγκελα” οι οργανωμένοι με την διοίκηση της ομάδος, ύστερα από την απόφασή της-από τον επόμενο αγώνα-να μεταφερθούν στην απέναντι κερκίδα.

Η ισοπαλία με τον Περαμαϊκό άφησε γκρίνια και όταν σε μία οικογένεια υπάρχει γκρίνια τίποτε δεν πάει καλά. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να καταλαβαίνουν και οι αναγνώστες.

Πριν τον αγώνα με τον Περαμαϊκό ήταν γνωστό ότι την ομάδα του Πειραιά θα συνόδευαν στην Κόρινθο και αρκετοί φίλοι τους. Στο ΔΑΚ της Κορίνθου υπάρχει κλειστή προστατευμένη κερκίδα για φιλοξενούμενους οπαδούς και αυτή βρίσκεται στην νότια πλευρά της κεντρικής κερκίδας, προς την μεριά του Προαστιακού. Στον αγώνα της Τετάρτης, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί τοποθετήθηκαν στην ακριβώς αντίθετη πλευρά, στην είσοδο κιόλας, από εκεί όπου πέρασε όλος ο κόσμος!

Σε αυτή την πλευρά της κερκίδας δεν υπάρχουν διαχωριστικά κάγκελα και παρ’όλη την αστυνομική δύναμη που ήταν δυναμικά παρούσα, η τοποθέτηση των φιλοξενούμενων οπαδών εκεί στην είσοδο, δεν βοήθησε στο ήρεμο κλίμα αφού ουκ ολίγες φορές πήγε να γίνει σύρραξη.

Το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί τοποθετήθηκαν εκεί που τοποθετήθηκαν έφερε και γκρίνια σχεδόν σε όλους τους φίλους της ομάδος αφού με οδηγίες που δόθηκαν από τα μικρόφωνα λίγο πριν την λήξη, υπήρξε σύσταση οι Κορίνθιοι φίλαθλοι να χρησιμοποιήσουν την έξοδο από το πέταλο της πλευράς του Προαστιακού!

Αυτή την στρέβλωση πολλοί φίλοι της ομάδος την χρέωσαν στην διοίκηση με δεκάδες σχόλια στα social media.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση αλλά και πάρα πολλοί φίλαθλοι, ενοχλήθηκαν σφόδρα από τα επικίνδυνες κροτίδες που έσκαγαν εντός του γηπέδου( με κίνδυνο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός) και με χθεσινή ανακοίνωσή της τους κατηγόρησε για απαράδεκτη συμπεριφορά ενώ αποφάσισε από τον επόμενο αγώνα να μην τους επιτρέψει ξανά να παραβρεθούν στην κεντρική κερκίδα και να μετακινηθούν μόνιμα στην απέναντι κερκίδα η οποία παραμένει κλειστή για χρόνια λόγω ακαταλληλότητας. Σε σύντομο ρεπορτάζ που κάναμε μάθαμε ότι γίνονται κάποιες επισκευές αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα αν είναι να φιλοξενηθούν πχ 100 άτομα.

Δείτε το δελτίο τύπου του ΠΑΣ Κόρινθος:

Το Δ/Σ του ΠΑΣ Κόρινθος συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, με ένα και μοναδικό θέμα: τη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών της ομάδας μας, στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Περαμαϊκό.
Όπως είναι γνωστό τα πέντε μέλη της διοίκησης, που ισότιμα αναλάβαμε να ξαναφέρουμε την αγαπημένη μας ΜΠΑΡΤΣΑ στην αφρόκρεμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχουμε έναν ακόμη στόχο εκτός από την αγωνιστική καταξίωση: να ξαναγεμίσουμε το Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, με οικογένειες και μικρά παιδιά. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, εκτός από εμφανίσεις σαν την χθεσινή ποδοσφαιρική διαφήμιση και που από σύμπτωση δεν κερδίσαμε την αξιόλογη ομάδα του Περαμαϊκού, πρωταρχικός παράγοντας είναι η ασφάλεια όλων όσων θα γεμίσουν το γήπεδό μας.
Μας είναι αδιανόητο δίπλα σε μικρά παιδιά, μητέρες, παππούδες και γιαγιάδες, οι οπαδοί μας να εκτοξεύουν φωτοβολίδες και αυτοσχέδιες κροτίδες που δυστυχώς έσκαγαν δίπλα από τον πάγκο της ομαδας μας, ενώ συγχρόνως ο πρόεδρός μας προσπαθούσε να αποτρέψει επικείμενες συμπλοκές με τους οπαδούς του Περαμαϊκού.
Η ομάδα μας έχει ανάγκη τους οργανωμένους φιλάθλους και άλλωστε στο άμεσο παρελθόν διέθεσε πούλμαν για την μετακίνησή τους σε Αθίκια και Χιλιομόδι, αλλά κατόπιν αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς τους, που δεν έχει καμία σχέση με την ενίσχυση της ομάδας, αποφάσισε ομόφωνα, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Τετάρτη στο προσεχές παιχνίδι με την Κορωνίδα Κοιλάδας που θα γίνει στο ΔΑΚ Κορίνθου, να τους φιλοξενήσει στην απέναντι κερκίδα από όπου θα μπορούν να στηρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.
Στηρίζουμε το όνειρο !

Το χθεσινό δελτίο τύπου της διοίκησης άνοιξε τους Ασκούς του Αιόλου για τους Guardians(τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΣ Κόρινθος) οι οποίοι απάντησαν αρκετά σκληρά βγάζοντας στην φόρα ”πολλά” και έδωσαν τροφή για αρκετά κουτσομπολιά στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Δείτε τι απάντησαν οι Guardians:

18/5/2023
Με την σημερινή ανακοίνωση της 5μελης διοίκησης της ομάδας μας που επιτιθεται και προσβάλλει τους οπαδούς μας έχουμε να αναφέρουμε τα εξής.
1) Τον Ιούλιο του 2022 αν και είμαστε μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας μας δεχτηκαμε αδιαμαρτύρητα να αναλάβετε την διοίκηση παρόλο που γνωρίζαμε ότι δεν είχατε το δικαίωμα και δεν μιλήσαμε…
2) Το παραγοντικο σας παρελθόν στην Κόρινθο προ 20ετιας επίσης το γνωρίζαμε με τα καταστροφικά αποτελέσματα για την ομάδα μας και πάλι δεν μιλήσαμε…
3) Μας είπατε ότι θα έρθουν 10 Κορίνθιοι επιχειρηματίες στην ομάδα, φέρατε έναν αθηναιο ο οποίος έφυγε νύχτα αλλά και πάλι δεν μιλήσαμε…
4) Μας μιλήσατε για αγορά λεωφορείου που τελικά ανήκει στον ένδοξο σωματείο του Πατραϊκού και πάλι δεν μιλήσαμε…
5) Δώσατε πλακέτα σε ποδοσφαιριστή που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους μας μέσα στο Συνοικισμό και πάλι δεν μιλήσαμε…
6) Έχετε αλλάξει 4 προπονητές και 2 τεχνικούς διευθυντές και πάλι αδιαμαρτύρητα δεχτηκαμε όλες τις αλλαγές και δεν μιλήσαμε…
7) Έχετε φέρει στην ομάδα ανθρώπους που τα προηγούμενα χρόνια έβριζαν και πολέμησαν την ομάδα μας και πάλι δεν μιλήσαμε..
Ακούγαμε τα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και πάλι δεν μιλήσαμε…
9) Ακούμε εδώ και 3 μήνες για την φυγή σας από την ομάδα και πάλι υπομονή και δεν μιλήσαμε….
10) Ακούσαμε τον νέο τεχνικό διευθυντή να μας κάνει μαθήματα οπαδικης συμπεριφοράς και να μας ζητάει να μιμηθούμε τους φιλάθλους του χωριού του και να μάθουμε σκοποβολή…
Τα ψέματα σάς τελείωσαν όπως και η ανοχή που σάς δώσαμε, αν δεν θέλετε την ομάδα και ψάχνετε Πανελλαδικά σωματείο για να φύγετε κάντε το σήμερα…
Την δική μας θέση στην κερκίδα δεν μας την παραχωρεί ΚΑΝΕΝΑΣ την έχουμε κερδίσει εδώ και 10 χρόνια με πίκρες καί χαρές αλλά πάντα δίπλα στην Ομάδα της καρδιάς μας.
Στην ομάδα ειμασταν πριν από εσάς και προφανώς θα είμαστε και αφού φύγετε πιστεύουμε σύντομα… ΚΌΡΙΝΘΟΣ στα δύσκολα Μπάρτσα στα εύκολα
Guardians Korinthos

Προτείνουμε ψυχραιμία και στις δυο πλευρές και η διοίκηση να ξαναδεί με πολύ προσοχή το θέμα με τους οργανωμένους και να μην προχωρήσει στην ”έξωσή” τους από την κεντρική κερκίδα. Tα παιδιά αυτά χρόνια τώρα ακολουθούν την ομάδα παντού και δίνουν και την ψυχή τους για την Μπάρτσα.

Μην τους βάζετε απέναντι, χάνει η ομάδα.

Οι Guardians από την άλλη να σεβαστούν ότι στο γήπεδο προσέρχονται οικογένειες με παιδιά, ηλικιωμένοι κ.α. και οι κροτίδες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες και δεν βοηθάνε τον ΠΑΣ. Αυτό που προέχει τώρα είναι να ηρεμήσουν τα πνεύματα για να μπορέσει τεχνική ηγεσία και παίκτες να συγκεντρωθούν στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται για την άνοδο στην Γ’εθνική.

mifi

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog