Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κορινθία: Παραβίασε τον εκλογικό νόμο ο Κώστας Κόλλιας!

- Advertisement -
  • Άνευ προηγουμένου η σημερινή ενέργεια του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κόλλια.
  • Από χθες τα μεσάνυχτα είναι σε ισχύ η απαγόρευση προεκλογικών δραστηριοτήτων όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 48 του π.δ. 26/2012.

 

Την απαγόρευση παραβίασε ο βουλευτής Κορινθίας και  υποψήφιος στις αυριανές εκλογές με την ΝΔ Κώστας Κόλλιας  όταν σήμερα Σάββατο στις 1:55μμ λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο email από το γραφείο τύπου του βουλευτή με τίτλο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ».

 

Το συγκεκριμμένο email στάλθηκε σε 48  ΜΜΕ μέχρι και σε διεύθυνση ιστολογίου υποψήφιας βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Ο κύριος Κόλλιας σαν έμπειρος πολιτικός ,γνωρίζει ότι αυτή του η ενέργεια είναι παράνομη και λειτουργεί αθέμιτα απέναντι στους συνυποψηφίους του. Παρ’όλα αυτά έγραψε και απέστειλε ένα κείμενο που περιγράφει τις κατά φαντασίαν του προβλέψεις  θέλοντας να δείξει ότι έχει εκλογικό «ρεύμα» προσπαθώντας να πείσει ή να μεταπείσει ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν ή να διεκδικήσει εύκολα τον δεύτερο σταυρό.

Προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις και κλίμα προς όφελός του, με επίγνωση διέπραξε το αδίκημα της παράβασης του εκλογικού νόμου με σκοπό να επηρεάσει τους ψηφοφόρους!

 

Loutrakiblog.gr και Korinthia24.gr θεωρούν αυτές τις πρακτικές παλαιοκομματικές, αντιδημοκρατικές και είναι καταδικαστέες.

 

Στην διάθεση του οποιοδήποτε και πάσας Αρχής τα αποδεικτικά στοιχεία.

 

mifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)

 

ΥΓ: 4 ώρες μετά, μόνο ένα κορινθιακό ιστολόγιο δημοσίευσε το ”παραπολιτικό Κόλλια” λειτουργώντας και αυτό παράνομα. Μπορείτε να το βρείτε με μια απλή αναζήτηση, έτσι για δείτε πως είναι η ”έγκριτη δημοσιογραφία”…

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog