Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας διεκδικεί και πάλι την Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
  • Λίγες ώρες πριν το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών ο Περιφερειάρχης Νίκας δηλώνει εκ νέου υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Την πρόθεση του να διεκδικήσει εκ νέου την περιφέρεια Πελοποννήσου γνωστοποίησε σήμερα λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Νίκας γνωστοποίησε πως προχωράει σε αυτή την κίνηση μετά από συζήτηση με τους συνεργάτες του και πως το έπραξε αυτό… σήμερα για να μην κατηγορηθεί για… “κανενός είδους πολιτική ιδιοτέλεια” σε περίπτωση που εκφραζόταν μετά την έκδοση του εκλογικού αποτελέσματος.

Παράλληλα πρόσθεσε πως σύμφωνα με την δήλωση του Πρωθυπουργού “όλοι οι εν ενεργεία περιφερειάρχες δικαιούνται να είναι υποψήφιοι”.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΠάντως εκείνο που γνωρίζω και ξέρω εγώ, είναι ότι ο αξιότιμος κύριος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, είναι αυτού του δόγματος που λέει “αρκεί το παριζάκι μου να είναι Υφαντής” και ουχί εκείνου του δόγματος ( όπως κανονικά θα όφειλε και θα έπρεπε), που λέγει “βλέπεις Νίκας, είναι καλό”, μιάς και αποδεδειγμένα, διαπιστωμένα καθώς επίσης και καρατσεκαρισμένα, δείχνει την προτίμηση του, εις τα αλλαντικά του πρώτου, και δη στα “fouantre Yfantis”, ασφαλώς, βεβαίως και σαφώς… Τασος

  2. Κατέβα να κάνει πάρτυ ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ εκτός κ αν πιστεύεις ότι θ βρεθεί πάλι κάποιος ΔΕΔΕΣ ανέμελος να σε στηρίξει τη δεύτερη Κυριακή μια περιφέρεια. μπορούσε να χάσει η ΝΔ το 2019 και αυτή κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω Δέδε ν την κερδισει Κ μετά ψάχνει τους λόγους που διασύρθηκε στις πρόσφατες εκλογες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog