Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Νίκας  – “Οι Εθνικές εκλογές κρίνουν και τις αυτοδιοικητικές”! 

- Advertisement -
  • «Αποφάσισα να εκτεθώ στις εκλογές του Οκτώβρη, σε 150 ημέρες από σήμερα» είπε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας χθες σε δημόσια δήλωση του.

Ο Παναγιώτης Νίκας προχώρησε στην δήλωση χωρίς να ερωτηθεί και αυτό δείχνει την απόφασή του να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η δήλωση έγινε νωρίς, πριν καν υπάρξει διαμόρφωση του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών, σε τόνο ήρεμο και με υπενθύμιση της αυτοδιοικητικής του πορείας.

 

Άλλωστε και η πρόθεση Μητσοτάκη, παρα την παραφιλολογία ήταν γνωστή, εάν ο κ.Νίκας επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος, έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας» είχε πει ο Πρωθυπουργός.  

 

Ο γρίφος της περιφέρειας λοιπόν λύθηκε, μένει να δούμε μόνο την κατάρτιση του ψηφοδελτίου αφού αρκετά είναι τα στελέχη που θέλουν να περάσουν ως υποψήφιοι στην περιφέρεια, κάποια από αυτά όμως έχουν «θέμα» με τον επικεφαλής.

 

Το τι θα πράξουν θα φανεί σύντομα αφού πλέον ο εκλογικός χρόνος έχει λιγοστέψει!

 

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στον συνδυασμό, είπε πως “έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε έναν κόσμο που θα τον παρουσιάσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή“.

Ο κ.Νίκας βέβαια ξεκάθαρα είπε πως το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, χωρίς βέβαια να αναμένει και ο ίδιος όπως και οι περισσότεροι το δυσθεώρητο 40% που κατέκτησε η Νέα Δημοκρατία βάφοντας “μπλε” τους 51 από τους 52 νομούς της χώρας.

 

Χ@ra

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog