Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Δήμος Λουτρακίου: Εκδήλωση βράβευσης των σχολείων στο πλαίσιο δράσεων ανακύκλωσης

- Advertisement -
  • Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σας προσκαλεί στη γιορτή ανακύκλωσης που διοργανώνει την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 και ώρες 18.00 – 20.00, στο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λουτρακίου, για τη βράβευση του Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης.

Για 5η συνεχή χρονιά, οι μαθήτριες και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μας, συνέλεξαν πόντους από τη διαλογή στην πηγή για ανακύκλωση 5 ρευμάτων υλικών (χαρτί, καπάκια, μπαταρίες, τηγανέλαιο και ρούχα). Παράλληλα, μαθητές και μαθήτριες από τα Γυμνάσια του Δήμου έλαβαν μέρος στην εικαστική δράση με τίτλο “Φαγητό στο Πιάτο μας ή στον Κάδο μας” δημιουργώντας μικρού μήκους ταινίες (βίντεο).

Η εκδήλωση βράβευσης των σχολείων λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του 5ου Σχολικού Μαραθωνίου Ανακύκλωσης «Πάμε ανακύκλωση 2022 -2023», της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης Followgreen του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ τα πρώτα σχολεία θα λάβουν βραβεία και δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Σας περιμένουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου για να γνωρίσετε τον κόσμο της ανακύκλωσης και να συμμετέχετε σε βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις Followgreen.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog