Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Αθήνα: Δασκάλα παρέδωσε μαθήματα «Σεξ» σε 10χρονους μαθητές – Δεν φαντάζεστε τί ακολούθησε

- Advertisement -
  • Σάλος έχει ξεσπάσει με την υπόθεση της δασκάλας Δημοτικού σε σχολείο της Αθήνας, η οποία πρόβαλε ερωτική ταινία με ανήλικα αγόρια σε μαθητές 10 ετών.

Η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, καθώς έχει αποσταλεί εξώδικο από τους γονείς προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας».

Ζήτησαν, επίσης, να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας. Επομένως, αναμένονται εξελίξεις.

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις και την έντονη δυσαρέσκεια από τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι προέβησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας προς το σχολείο, η διεύθυνση του Δημοτικού προχώρησε σε συστάσεις προς τη δασκάλα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, που εκπροσωπεί κάποιους από τους γονείς, η δασκάλα αποφάσισε την τελευταία διδακτική ώρα να προβάλει μία ταινία, με τίτλο «Αγόρια στο ντους», η οποία «ενίσχυε την ομοφυλοφιλία μεταξύ αρρένων».

Η εν λόγω ταινία δείχνει δύο 12χρονα αγόρια μετά από προπόνηση να μπαίνουν μαζί στο ντους και να έχουν ερωτικές περιπτύξεις.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος, οι μαθητές που παρακολούθησαν την ταινία έχουν υποστεί σοκ, ενώ ορισμένα παιδιά είχαν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά γυρίζοντας σπίτι τους, κάτι που «χτύπησε καμπανάκι» στους γονείς.

Μάλιστα, ένα παιδί ήταν αρκετά νευρικό, βρισκόταν σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση και έκανε μέχρι και εμετό. Οι γονείς του το προσέγγισαν για να μάθουν τι του συνέβη και εκείνο τους εκμυστηρεύτηκε όσα έγιναν εν ώρα μαθήματος.

Ο δικηγόρος σημειώνει ότι πρόκειται για «αισχρή και χυδαία προπαγάνδα» υπέρ της ομοφυλοφιλίας μεταξύ ανηλίκων από τη δασκάλα. Σημειώνεται πως η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Αυτό, δε, που αποδεικνύει την προσπάθεια της δασκάλας να προπαγανδίσει στα 10χρονα ήταν το γεγονός ότι στην ταινία ο προπονητής των 12χρονων τονίζει ότι πρέπει να γίνουν… άντρες!

Στο τέλος, οι μαθητές ρώτησαν τη δασκάλα για το «ηθικό δίδαγμα» της ταινίας και εκείνη τους απάντησε ότι αυτό που ήθελε να τους μεταφέρει είναι ότι «ο προπονητής είναι φασίστας»!

 

newsbomb

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Aίσχος!!! Αυτή η δασκάλα δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη μόρφωση των παιδιών. Θα έχει κάθε ευθύνη αν καταντήσουν αγράμματα και καταλήξουν φυγάδες στο εξωτερικό για δουλειές του ποδαριού και διαμονή σε αλεπουδότρυπες. Κρίμα θα’ναι. Απόλυση της αξίζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog